Vanhempien makuuhuone on tällähetkellä ehkä pisimmälle valmistunein huone Neliapilassa. Ihan mahtavaa kun alkurakentelun ja pintaremppojen jälkeen pääsee vihdoin sisustamaan! <3

Alkuperäinen tapetti oli pitkällä seinällä kärsinyt sen verran vaurioita, että laitoin siihen ensin hiekanvärisen, tasaisen tapetin. Lopputulos ei kuitenkaan kauaa miellyttänyt, ja päätin rakentaa tilalle tumman vaakalautaseinän ja siitä se koko huoneen sisustusajatus sitten lähti! Halusin tähän huoneeseen eksoottista ilmapiiriä, asukkaat kun ovat reissuiltansa tuoneet kaikenlaista matkamuistoa mukanaan, niin tänne niitä mahtuu hyvin tunnelmaa luomaan :)


Vanhempien makuuhuone. Päätyseinän kasvikuviotapetti on talon alkuperäinen tapetti. Lautaseinän tein jätskitikuista ja maalasin kahdella eri ruskean sävyllä. Valkokuvioinen tapetti on Tildan kartonkia.

RiinaTomas%20remppaa%20ja%20muuta%20923-


Vaate/työhuone vielä tyhjillään.

P1000958-normal.jpg


Taulua seinään! Asukkaiden matkamuistojulisteet on leikattu kuviokartongista.

P1240252-normal.jpg


Vanha muovinen vaatekaappi sai uutta pinnoitetta kontaktimuovista ja halkaistusta puuhelmestä, josta tein vetimet.

P1240254-normal.jpg


Jeee, sitten vaan muutto käyntiin ja tavarat sisälle! :) Seinällä on asukkaiden matkamuisto Afrikasta (korviksen osa). Käsityömessuilta ostetusta saviruukusta kiemurtelee kultaköynnös.

Väliaikainen yöpöytä on puuhelmi. Sänky on tehty pahvirasiasta ja kangasjämistä. Kaappi oli sininen oviltaan, tuunasin kontaktimuovilla ja helmenpuolikkailla. Afrikkalaiset rummut olen tehnyt helmistä, langasta ja nahkanarusta. Maton äitini toi minulle tuliaisena joiltain messuilta♥

P1240269-normal.jpg


Uusi kaide juuri rakennettu (puurimasta ja valmiina ostetuista sorvatuista puuosista) ja paikalleen asetettu. Mexico -taulu odottaa seinälle pääsyä. Kori, vaasi ja matto ovat messulöytöjä.

P1240263-normal.jpg


Alla kuva vaatehuoneesta: Korin ja vaalean vaasin löysin messuilta. "Peikonlehti" on lapsuusleikeistäni säilynyt, mutta istutin sen uuteen savipurkkiin. Peili on puuterirasiasta. Pieni kallo hyllyn päällä on korun osa. Purkit hyllyllä ja pöydällä tein helmistä ja korunosista. Kukkapurkki on puuhelmi ja itse kasvi ihan oikeasta kasvista kuivattuja lehtiä. Rahin tein muovipurkista ja nahanjäljitelmäpaloista.
Lipasto ja kaapisto seinällä ovat pahvia+balsaa. Kaapiston vetimet ovat nitojan niittejä.
Maton kyhäsin vanhasta pöytätabletista, samoin myös sälekaihtimen. Lattia on kontaktimuovia, samoin lipaston laatikoiden etuosat.

P1240282-normal.jpg