Hyvää iltaa :)

Aivan liian pitkäksi venahtaneen rakennustauon jälkeen eteeni tupsahti kokonainen lauantaipäivä nukkishommille! Huomaan heränneeni taas tietyllä tavalla eloon, kun pääsi toteuttamaan tätä osastoa itsessään tässä pari viikkoa elettyäni pelkissä minimaailman visioissa ja suunnitelmissa! :D 

Olen aika hullaantunut tämän taiteilijakämpän rakentamiseen! Värileikittely on mahtavaa ja erityisesti tunnelma, jota tämä koti edustaa ja joka kokoajan kehittyy rakentaessa, liippaa läheltä omaa maailmaani :)

Tänään sain aikaiseksi vaikka ja mitä! Aloitin .. mistäs nyt aloitinkaan? :D Jep! Aloitin "perhos"kaapin viimeistelyllä ja asentamalla sen makuuhuoneen seinälle. Ovet on päällystetty lehtikuvasta, joka on leikattu kolmeen osaan ja tästä tuli niin kiva, että jotain tällaista voisi soveltaa ihan normikokoisiinkin kaapinoviin! :) Nupit katkoin haaraniiteistä. 

 

P1290008-normal.jpg

Seinälle kaavailemani puutaulu sai kehykset pahvista, jotka maalasin valkoiseksi. Pahvista taittelemalla tein myös luonnospaperirullille säilytyslaatikot. Kahvat on väärinpäin käännetyt strassit ja kahvan pyöristin metallilangasta. Lamppu valmistui maustepurkin kannesta ja mustasta kumilangasta, sekä hyllypidekkeistä, joita löysin miniatyyritarvikkeiden etsintäretkelläni Biltemaan! :)  

Seuraavaksi tein jo pidempään projektina olleen maton loppuun! Pohjaksi olin leikannut kangastabletista palasen, jonka päät purkautuivat nätisti maton hapsuiksi. Tänään sitten kokeilumielessä kiinnitin päälle servetistä leikatut palaset decoupage -lakalla. Matosta tuli mielestäni varsin onnistunut, minulla kun ei ollut mitään käryä millainen lopputulos servettipalojen kiinnityksen jälkeen tulee oleman! Näitä teen ehdottomasti jatkossakin lisää! Tekeminen on helppoa ja kuviointiin rajattomat mahdollisuudet! :)

P1290005-normal.jpg

 

Makuuhuoneen yksityiskohtia. Bad Cat -kirja, jonka sain jo vuosia sitten vaihturina blogiystävältäni, on yöpöytänä toimivalla tuolilla. Kirjanmerkki kertoo, että melkein on päästy jo opuksen puoleenväliin ;)

P1280988-normal.jpg

 

Pienen pieni koristetipu pienen pienessä puuastiassa hyllynkulmalla. Tipun olen saanut äidiltäni tuliaisena<3.

P1290002-normal.jpg

 

Keittiön seinälle ripustin kellon (vanhasta rannekellosta irroitettu). Reunat olivat alunperin puunväristä ja kultaa ja täysin ajattelematta valitsin maalit siihen sitten samoihin sävyihin kuin tuo maton värityskin näytti oleman! Täydentävät kivasti toisiaan :) 

P1290004-normal.jpg

 

Avokeittiön / taiteilutilan / olohuoneen harmaa hyllykkö pääsi sittenkin myös tuunauskohteeksi. Decoupage -touhusta innostuneena päällystin hyllykön servetistä leikatulla palasella. Harmaan pohjasävyn jätin alkuperäiseksi. En tiedä mistä nämä kolmen lokeron muoviosat alunperin ovat, mutta liimasin ne toisiinsa ja kiva kaappihan tästä syntyy! 

Ovet tein pahvista, jotka päällystin erivärisillä kartonginpaloilla. Vetonupit ovissa ovat metalliset reiänvahvikkeet. Kynttilä syntyi ohimennen sivuhommana (teen aina vähintään viittä minihommaa samaan aikaan! :D) kun löysin yksinäisen sinisen helmen, jota alunperin visioin lamppuun, mutta sehän olikin ilmiselvä kynttilänjalka! Söin siinä rakentelun lomassa tikkaria, ja tietysti piti hyödyntää siitä jäljelle jäänyt varsi! Siitäpä pätkäisin kynttilän, jota uitin tuikkukupissa sulaneessa steariinissa ja laitoin tikkuun ihan oikeaa kynttilän sydänlankaa. 

P1290006-normal.jpg

 

Pistäydytäänpä seuraavaksi Maalaisromantikkoperheen kotona. Sinnekin syntyi tänään hieman taas uutta :)

 

-Riina