Hyvää vauhtia NeljänTuulenTaloon alkaa rakentumaan kolmas pikkukoti! Alunperin suunnitelmana oli tehdä värejä rakastavan tytön koti, paljon värienergiaa ja erilaisia pintoja, mutta koska yhtäkkiä mieleeni juolahti pyytää taiteilevaa siskoani maalaamaan tähän asuntoon muutama ihan oikea taulu, tulikin tästä värejä rakastavan taiteilijatyttösen koti :) Pääsenpä näpertelemään oikein kunnolla maalituubeja ja siveltimiä! :D Ihan mahtavaa!

Tässä lähtölaukaus:

Vas. makuuhuone, kylppäri ja oik. avokeititö-olohuone.

P1280757-normal.jpg

 

Aloitin rakentamisen makuuhuoneen lattian rakennuksesta ja seinien tapetoinnista. Minulle itsellekin tuli aika yllätyksenä, että laitoinkin seiniin sinistä! Ei mulla oikein ollut mitään tarkkaa ajatusta makkarin väreistä, mutta nämä tulivat tapettivaihtoehtoja selatessa vastaan ja toimi heti! Myös tämä makuuhuoneeseen tullut taiteilijan tarvikelokerikko sai säilyä alkuperäisvärissään sinisessä. En tiedä mikä tämän lokerikon alkuperäinen tarkoitus on ollut, mutta nukkekotileikeissä toiminut hyllykkönä jo silloin kun leikin lapsena! Nyt vain tein sille alumiinilangasta jalat alle :)

Makuuhuoneen pinnat. Tapetit kartonkia ja kuviopaperia, lattia paksumpaa pahvia (vähän kuin betoninen pinta).          Listat on puretusta pöytätabletista.

            P1280758-normal.jpg    P1280762-normal.jpg

 

Sängynrunko minulla oli jo valmiina, alunperin haalan vaaleanpunainen väriltää. Spraymaalasin tuossa viime syksynä kaikenlaisia nukkiskalusteita, niin tämä vaihtoi väriä silloin samalla valkoiseksi. Yöpöytänä toimiva tuoli on Playmobilin. Peitot ja tyynyn tein itse. Päiväpeitto on rullalla sängyn jalkopäässä. Lakana on wanha kangasnenäliina ja patja jotain pakkauspehmuketta.

Maton olen tehnyt n. 9-10 .vuotiaana, kun sain minikangaspuut Joulupukilta! :) Silloin tein muutamia mattoja ja ne kaikki pääsevät nyt vihdoin asettumaan kunnolla tarkoituksiina! Kangaspuut olivat käyttämättä monenmonta vuotta, mutta nyt loppukesästä sain yhden tilaustyön, eli ei muuta kun kokeilemaan miten tuo mahtaa luonnistua! Ja sehän oli edelleen yhtä hauskaa! :D Nyt tosin kangaspuilla on edessään loimilankojen vaihto. Kun se on tehty, saattaa olla, että mattoja piisaa enemmän kun omiksi tarpeiksi! :D                                                        

Uninurkkaus :) Erityisesti päivisin käytössä. Yöthän ovat luovinta aikaa!

  P1280761-normal.jpg