Moi! :) 

Intouduinpa kyhäilemään Cernit-massoista pientä purtavaa nukkiksiini. En ole näitä juurikaan aiemmin tehnyt, mutta nyt iski valtava vimma :D Eilen illalla rullailin menemään porkkanoita, banaaneja ja appelsiineja! Nam! Varsinkin näihin multaporkkanoihin olen tosi tyytyväinen, vaikka osa ei vielä täysin valmiita olekaan :)

Tuoreita multaporkkanoita :)

P1290418.jpg

Uunivalmiita kasviksia!

P1290419.jpg

Hedelmät ja porkkanat tein siis Cernit-massasta, joka kovetetaan kotiuunissa. Tänään illalla kokeilin vielä tekaista lautasellisen viinirypäleitä sekä parit ananasrenkaat :) Lakkaa tämä vielä kaipaa vähän kiiltoa antamaan. Lautasena toimii nappi.

P1290432.jpg


Tuorepuristetulla appelsiinimehulla lähtee päivä kivasti käyntiin! Tekee mieli hypätä sänkyyn ja upota tyynyjen sekaan matkahaaveilemaan!<3

P1290424.jpg

Tarjotin on osiin puretun rannekellon taustametalli. Kahvat vääntelinkääntelin alumiinilangasta. Lehden kannen tulostin netistä. Tyynyt olet ostanut käsityöläiskojusta. Lasi on valmiina ostettu ja herkullinen mehu on kiiltäväpintaista maalia.


Neljän Tuulen Talon 4. kerroksen makuuhuone.

P1290427.RW2.jpg

Yölamppu on liimatuubin maalattu korkki, jalkanaan ruuvin vastakappale ja alumiinilanka. Oksan maljakko on vanha hajuvesinäytepurkki ja oksa itse on jostain oikeasta kasvista napattu käppyräinen pätkä. Taulu on postikortti. Yöpöydän rakensin alumiinilangasta ja pienestä muovipurkin kannesta. Pöydällä on kimaltava korunosa koristeena ja alatasolla kirja odottaa lukijaansa. Lamppu on hajuvesipullonkorkki, jonka pidikkeenä korviksen tausta.

Tämmöistä tänään! Huomenna saankin aloittaa mineilytouhut heti aamusta alkaen! Parasta :)

<3 : Riina Tuulia