Heippa! :)

Ihanaa ja taianomaista Joulunaikaa! Toivon, että Sinunkin Joulusi oli oikein ihana ja rentouttava! :) Itse säihkyin suorastaan lapsenkaltaista intoa (ei se mihinkään ole kyllä kadonnutkaan! ;)) lahjoja avatessani. Yksi lahja sai minut kirjaimellisesti kiljahtelemaan; paketista putkahti Lundbyn nojatuolisetti!! :D Reaktioni oli nyt aikalailla samanlainen kuin silloin lapsena saadessani minikalusteita Joulupukilta!

P1290388.jpg

Äitini oli tietysti tämänkin takana ja sanoi mulle, että "Mulle tuli mieleen, että tää vois sopia matkustajapariskunnan asuntoon!" Itse en ollut ajatellut tällaista ratkaisua sinne laisinkaan, mutta joskus joku toinen voi nähdä jotain, mitä itse ei hahmota! Joskus se saattaa olla aivan loistava idea, ja mielelläni niitä otan vastaan! :) Matkustajapariskunnan kämpän keittiön yksi nurkkaus nimittäin ammotti tyhjyyttään ja sovitin tuolia heti eilen paikoilleen kun kotiuduimme joulureissulta omaan luolaamme. En miettinyt enää värityslinjaustakaan niin ehdottomasti, vaan tämä ylellinen samettilinna on aivan omiaan juuri tuohon kämppään! Setin pöytä ja pinkki tyyny tosin saavat sijoituspaikan jostain muusta talosta.

Tuoli toi vähän lämpöä tähän mustavalkoisuuteen ja on itseasiassa oikein mukava väripilkku :) Toi kodikkuutta mukanaan! Mahtuisipa itse tuohon.. Se näyttää juuri siltä, että kun siihen uppoaa, ei hetkeen pääse ylös ;)

Eikö olekin viihtyisän näköistä?

P1290401.jpg      P1290403.jpg

Sain myös toisen nukkekotipaketin!! :) Se oli minifani-tädiltäni, joka oli löytänyt Tunisian reissullaan tällaisia ihanuuksia!!

matot.jpg

Sain häneltä tuliaisina tuon sinisen maton jo aiemmin, ja nyt sitten kolme upeeta mattoa lisää! Ja nämä ovat tarkoittu koriste-esineiden alle tai hiirimatoiksi, tuo pitkulainen kullanhohtoinen on alkuperäistarkoitukseltaan kirjanmerkki! :D  Aivan mahtavia!

Pari päivää ennen Joulua oli kauppakeskuksessa (jossa olen töissä) käytävillä käsityöläismyyjien kojuja. Olin viemässä joululahjaa ystävälleni ja huomasin eräässä kojussa olevan myytävänä kaikenlaista nukkekotitavaraa ja -tarviketta! No ei siinä muu auttanut kuin käydä kipasemassa kukkaro töistä ja palata kojulle :D Löysin muutaman niin ihanan jutun, että ne oli pakko saada itselle "joululahjaksi" :)


Nalle Puh -lehti! Ylisöpö!

P1290399.jpg


Kolme iiiihanaa tyynyä matkustajapariskunnan kotiin!

P1290395.jpg


Patalappu (tehty hamahelmistä) taiteilijantaloon.

P1290398.jpg


Kurkistus Taiteilijan Talon keittiöön, patalappu paikoillaan ;)

P1290406.jpgP1290407.jpg

Tällaista kivaa tähän hetkeen! Nyt on sormet lämmitelty kun tuli tätä tekstiä näpyteltyä, joten lähdenpä tästä jatkamaan minijuttujen parissa! Pian on luvassa juttua ensimmäisen kerroksen asukkaan kodista! Sen rakennus on jo hyvässä vauhdissa! ;) Pysythän kuulolla!

Tätä vuotta ei olekaan enää jäljellä kuin muutaman päivää! Taas mennään kohti valoa! Ihanaa, ihanaa! :) Muista säilyttää yhteys sisäiseen lapseesi ja pitää siitä hyvää huolta!<3

Oikein ihanaa joulunaikaa!


Lämmöllä;

Riina Tuulia