...ja iltapalaksi Vihreitä kuulia!? ;)

Heippa vaan! Täällä sitä taas ollaan väsäilty perjantai-illan ratoksi vaikka ja mitä! :) 

Nyt kuitenkin ensimmäiseksi ylistyshurraahuutoni kierrätykselle ja kirpputoreille! Toisen roska on todellakin toisen onni! :) Lähdettiin tuossa torstaina kipasemaan kirpparikierrokselle ja pongasin sieltä 4 kpl valkoisia pöytätableteja, joista saa aivan loistavia mattoja kehiteltyä, maksoivat yht. 1 € (kuvassa tuossa kranssin alla). Kuin myös euron maksoi tämä parhaat päivänsä nähnyt koristekranssi. Tästähän saan rakenneltua kaikennäköisiä ihanaisia kasveja nukkekoteihini! Siis aivan loisto löytö! :)

P1290679.jpg

Kuten viime postauksessa kirjoittelin, tänään pääsette tutkailemaan hieman Hippiluolan kylppäriä sekä sen lisäksi muita kivoja pikku yksityiskohtia, joita jo toissapäivänä aloitin rakentelemaan! :) Eilen illalla (yöllä ;D) tein myös kylppärin allaskaapin valmiiksi! Kuvauskuntoinen kaappi ei vielä ole, koska maalipinta tuossa vielä kuivattelee, mutta enköhän saa kaapin paikalleen vielä tämän päivän puolella! Tässä kuitenkin pieniä maistiaisia kylppärin muusta kalustuksesta :)

Hippiluolan kylppärin sisustusta :)

P1290713.jpg    P1290711.jpg

Kylppärin wc-istuin on puinen 70-luvun Lundbyn vessakalusteista, kuin myös tuo kylpyamme (kuva alempana). Ostin kalusteet huutonetistä muutama vuosi sitten. Ne oli vaan ihan pakko saada!<3 Kylpyammetta lukuunottamatta olen irroittanut kalusteet alkuperäisistä taustalevyistään, samoin siis tuon vessapaperitelineen, josta nyt myös roikkuu ihan oikeaa paperia :) Tein tuollaisen korin pienenä sivutyönä muun ohessa, lähinnä kokeiluna, mutta kiva siitä tuli! Olen tehnyt korin ruskeasta tablettikankaasta, jonka päälle liimasin tuollaista koristeellista juuttinauhaa.

P1290712.jpg

Suihkuverhon oranssin kukkakankaan ostin vajaa vuosi sitten Thaimaasta markkinoilta. Suihkuverho roikkuu tietysti renkaissaan alumiinilangasta tehdyssä verhotangossa :) Kylppärin lattia on skräppikartongista ja kylppärin seinät tein samalla tavalla kuin taiteilijan asunnossakin (tässä linkki sinne http://rindenminiatyyrit.vuodatus.net/lue/2015/01/taiteilua).


Tulostelin torstaina netistä kaikkia kivoja pikku printtejä, mm. lehtien kansia. Nämä sarjakuvalehdet ovat ihan omiaan tänne hippiluukkuun ja pitihän lehdille omat pikku lehtikotelotkin olla! Ne tein ruskeasta kartongista taittelemalla.

P1290694.jpg

Ja naulakon hyllyhän on oikein oiva säilytyspaikka näille! Ja missäs muualla näitä olisikaan kivampi lueskella kun lämpimän peiton alla ;)

..SpiderMania, Action-lehteä, Tarzania, Batmania...

P1290702.jpg

P1290695.jpg   P1290710.jpg

... ja leffalehteä selaillessa iltapalaksi tarjolla muutama Vihreä Kuula, olkaapa hyvät! :)

P1290692.jpg

 Lurps!

P1290687.jpg

Sitten yön pimeinä tunteina innostuin kasailemaan näitä keksi- (ja kaikenmaailman) herkkuboxeja vielä lisää (koska nukkumaan ehtii sitten myöhemminkin ;D) ..Vielä yks... No jos vielä yks... No mä teen vielä yhden.. :D Printit tulostin netistä. Iskälle kiitos printterilainasta<3 Näitä on kyllä niin hauska kasailla kun vauhtiin pääsee!

P1290720.jpg

Hippimiehen kämpänrakennus siis jatkuu! Hiphei huomiseen (tai tähän päivään, but a bit later)! ;)

P1290689.jpg

<3: Riina