Ja oikein mahtavaa uutukaista vuotta 2015! :)

Täällä on vietelty muutama päivä jo luovaa lomaa (muutama päivä vielä jäljelläkin!) ja olen todellakin nautiskellut joka hetkestä! Aamulla pääsee ponin kanssa metsään lenkille ja sen jälkeen vaikka koko päivä minihommia jos inspiraatio iskee. Ja se on tottavieköön iskenyt! :D

Koska loma-aikamme vietämme täällä maaseudulla metsän keskellä, otin mukaani minimateriaaleja, joita voin toteutella täällä "reissun päällä". Varsinainen talojen ja huoneistojen rakennus jatkuu taas kun palaamme takaisin kotikoloomme :)

Viime vuoden puolella, muutama päivä sitten, oli tarkoitukseni tehdä pari tyynyä kokeilumielessä. No niitähän siunaantui kokonainen kasa kun meikämimmi vauhtiin pääsi! :D Jämäkangaspaloista sain aikaiseksi aika keväistä meininkiä!

Ankkatyynyjä :D

P1290473.jpg

P1290472.jpg

Oon päättänyt, että käytän nämä jämäkangastilkut ennen kuin alan ostelemaan mitään uusia (tietty, jos joku toooosi superkiva kangas tulee matkalla vastaan, niin sen voin toki ostaa ;)) Muutaman tyynyn tein jo selvä visio mielessäni siitä, mihin torppaan tyynyt ovat menossa, kuten esim. hippimiehen kotiin vihreät neuletyynyt, jotka tein vanhan mekon olkaimista ja oranssit neuletyynyt vanhasta piposta. Siniset tyynyt Neliapilan taloon ovat Tildan kankaasta. Mustat tähtityynyt ompelin vanhasta mustasta t-paidasta ja tekemäni sabloonan avulla tein valkoisella kangasmaalilla niihin tähdykät. Sitten vaan ompelukone surisemaan :)

Tähtityynytehdas.

P1290464.jpg

Nuita ankka- sekä tähtityynyjä tuli sitten rakenneltua kumpaakin lajiaan yli toistakymmentä! En aatellut kyllä näitä kaikkia mahduttaa omiin taloihini :D Oisko kivaa jossain vaiheessa järjestää vaikka pikku blogiarvonta!? :)

P1290470.jpg

Tein myös pari kauppa/säilytyskassia, nekin ankkakuviolla koristettuna :) Vihreä pääsi kuvattavaksi Neliapilan takkahuoneeseen (huoneen sisustaminen kesken).

P1290456.jpg

Ja sitten vielä tässä iltasella tulostelin netistä nukkisprinttejä (löysin yhden kivan sivuston ilmaisiin printteihin: http://www.jennifersprintables.com/ ). Printit tulostin vahingossa hippusen liian pieninä, mutta aattelin kokeilla laatikoiden kasaamista jo noista "testiversioista" ja niistäkin tuli oikein käyttökelpoisia.


Muistipeli, dominopalikat, sipsejä ja pyykinpesujauhetta :)

P1290482.jpg

Sellaista pientä tälläkertaa :) Kiitos kaikille blogivierailijoilleni! Jättäkää jatkossakin viestiä vierailustanne :) Oikein mukavaa alkanutta vuotta Sinulle! Anna itsesi menestyä, elä intohimolla ja rakkaudella! Kirjoittelemisiin taas pikaisin puolin!

Lämmöllä,

Riina Tuulia