Hyvää iltaa täältä teekupposen ääreltä! :)

Onpa ollut nastaa, sormet syhyttäneet taas oikeen kunnolla päästä minitalojen kimppuun! Neljän Tuulen Talo on edistynyt suorastaan huimaa vauhtia! Se on ihan oikeasti kohta valmis! :D Eipä ole Rinden riemulla rajaa! :) Tekeminen vie niin mennessään ja rakastan näitä päiviä kun saa rakentaa heti kun silmänsä saa unihiekoista huuhdeltua ja teekupin kouraan<3

Eilen ennen työpäivän alkua mulla oli hyvää aikaa käväistä metsästelemässä vähän nukkistarvikkeita ja löytyihän niitä taas vaikka mitä! Ensitöikseni kipaisin hakemaan puuvarastooni hieman täydennystä balsan ja erilaisten puurimojen muodossa. Löysin myös ihan kivan läjän nukkekodin poistotarvikkeita -70%:n alennuksella! JIPPII!!!

Löytyi ihana valkoinen pöytä (jonka visioin Neliapilaan...), kaksi pussillista metallisia "tappeja", joita ajattelin käyttää yllättäen johonkin muuhun kuin alkuperäiseen tarkoitukseensa ;), kaksiosainen muovihässäkkä, joka minusta näytti aivan tulostimelta! Ja sehän se ilmeisesti onkin, mutta täytyy tuunata kuosiin :) Tyynyjä ei ole koskaan liikaa (paitsi niitä massaväsäyksenä tekemiäni ankka- ja tähtityynyjä ;D). Siniruudulliset tulevat Neliapilan takkahuoneeseen. Odotan ihan hirrrrmuisesti pääseväni siihen(kin) jo käsiksi. Huoneen teema on niin kiehtova, että haluun jo toteuttaa sitä! :) Mutta jos nyt malttaisi ja menisi yhden asian, ja huoneen, kerrallaan. Ainakin melkein ;)

Löysin myös kaksi valkoista mehukanisteria! Supersöpöt! :D Ja sitten tuollaisia korunosiksi tarkoitettuja puupalasia.. Ne tosin päätyvät todennäköisesti vetolaatikoiden etulevyiksi :)

P1290523.jpg

Tänään muiden asioiden hoitelun ohella käväisin vielä eräässä askarteluputiikissa kurkkimassa ja sieltä löysin lisää ihania minikukkia! Tässä koko tähän mennessä keräämäni ruususato, etualalla uusimmat löytöni! Kevättä on jo Rinden rinnassa; aivan hullu huuma päästä rakentamaan kesäparveketta Neliapilaan!! :D Minähän oon aivan liekeissä kaikesta miniminimineilystä!

P1290559.jpg


Teinpä muuten tuossa alkuviikosta pienen laajennusoperaation. Kuskasin varastosta toisen askartelupöydän käyttöön, tuo yksi kun ei oikein tahdo enää riittää, varsinkin kun kohta on tarkoitus alkaa ottaa taloja ulos kaapista ulkoseinien remontointia ja laittelua varten! Ja onhan tuossa nyt paaaljon enemmän tilaa leikkailla ja liimailla ja maalailla ja näperrellä! :) Eikä meidän pieni asuntokaan sen ahtaammaksi silti muuttunut! ;) Oiii se ajatus omasta kokonaisesta miniatyyreily-askarteluhuoneesta kihelmöi mielessäni hyvin herkullisena... Mutta tämä oma nurkkaukseni nyt tähän hetkeen oikein hyvä! <3 Ja sängynaluslaatikkokin on päässyt todelliseen hyötykäyttöön! Siellä säilytän nukkekotikankaitani, sekä suunnitelmissani olevien tulevien talojeni rakennusmateriaaleja. Kissa tulee aina kanssani miniatyyreilemään ja askartelemaan, tosin yleensä kerälle kääriytyneenä kehrytellen ;)

P1290532.jpg          P1290528.jpg

Olen myös alkanut vähän kuin vahingossa työstämään ajatusta Nukkekotikirjan kirjoittamisesta! Olen aina halunnut kirjoittaa kirjan, mutta en ole koskaan oikein tiennyt mistä aiheesta kirjoittaisin. Noh, nyt tiedän! ;)

Tässä talojeni tämänhetkiset ulkoasut (kuva otettu pari päivää sitten, joten NeljänTuulenTaloon on tullut jo paljon lisäyksiä. Tämä kuva tosin niin kaukaa, ettei yksityiskohdista saa kovin hyvin selkoa..

Nukkekoti Neliapila

P1290539.jpg

Neljän Tuulen Talo

P1290538.jpg

Matkailijapariskunta on näköjään ehtinyt käväisemään Suomessakin, kun hedelmiä on ilmestynyt pöydälle! :) Banaanit tein Cernit-massasta. Appelsiini on puuhelmi. Hedelmäkulho on jonkin purnukan korkki. Kukat olen ostanut valmiina. Maljakko on hupunnarujen "stoppari".

P1290524.jpg

Tästä on hyvä jatkaa! Nyt täytyy käydä välillä vähän nukkumassa (jos malttaa!) ;)

<3: Riina