P1290731.jpg

Hyvää iltaa ystävät!

Tänään on ollut ohjelmassa minihommia jälleen heti aamusta alkaen! Tämä miniatyyripäivä starttasi reippaasti lipaston rakennuksella! :) Boheemi koti kun kaipasi hieman lisää säilytystilaa ja wanhan ajan radio myös jotain kivaa tasoa allensa! Mulla oli Neliapilan lattianpäällystyksistä jäänyt muutama palanen paria erilaista lautakuvioista kontaktimuovia, joista toista nyt hyödynsin sitten tähän lipastoon. Lipaston pohjarakenteen tein pahvista.

P1290726.jpg

Kieputtelin lipastoon tuollaiset kuparin väriset vetimet metallilangasta (tuossa ylemmässä kuvassa kylläkin näyttävät punaisemmilta kuin oikeasti ovat). Täytyypi huomenna korjata muuten tuo yksi vedin samalle tasolle parinsa kanssa :D Pieni, mutta tärkeä juttu, tarkkaa on! ;) Lipaston jalat katkoin varrastikun päistä.

P1290759.jpg     P1290758.jpg

Anopinkielen olen tehnyt monta vuotta sitten erääseen toiseen miniprojektiin, mutta nyt se (hieman uusia lehtiä kasvattaneena) kotiutui tänne kukkaiskotiin :) Se on tehty kartongista, maalarinteipistä ja rautalangasta + maalaus. Ruukun olen ostanut askartelukaupasta ja se sai olla ihan naturellina.

Egypti -aiheinen juliste sopi tähän vaaleaa seinään täydellisesti! Seinän sävy vaan ei näy näissä kuvissa nyt kauhean hyvin. Mä taidan siirtyä taas taskulamppuvalaistuksessa kuvaamiseen, kun tuon työvalon kanssa saa aika paljon aina säätää ja taskulampun valo on pehmeämpi. Vaikkakin tämä on täydellinen tässä työvalonani. Hyvä lamppu tähän minijuttujen näpräilyyn kyllä ehdottomasti tarvitaan! :)

Lipaston päälle pääsi puinen vanha, ihana radio, joka on äitini messulöytö! Äippähän on löytänyt mulle vaikka mitä kaikkea ihanaa näihin taloihin! <3 Olen kiitollinen.

Sitten päästäänkin taas kylppäriosastolle, johon olin torstaina aloittanut tämän laatikoston rakentamisen ja tänään saattelin sen projektin päätökseen. Kokosin laatikoston pahvista, balsasta ja puurimoista. Vetimet ovat reiänvahvikkeet. Pyyhkeen naula on katkaistun koruneulan pää. Allaspeilikaappi on ilmeisesti jostain vanhasta Lundbyn kylppärikalusteesta, ostin tämän muistaakseni joskus messuilta parilla eurolla.

P1290754.jpg 

Käväistiin tänään hiukan ihmistenilmoillakin. Kipaisin käymään Bauhausissa tsekkailemassa kontaktimuovivalikoimaa ja tarttui sieltä muutama rulla mukaan! Innostuin tuosta lipastonrakennuksesta niin, että hain nyt oikeen metrikaupalla tarviketta.. Montahan mä mahdan niiitä oikein rakentaa? :D Tästä värikirjosta saa kyllä monenmuotoista aikaiseksi! Kolmesta rullasta saa ainakin seitsemää eri sävyä kaappien pintaan ja laatikostoihin! Nam! :)

P1290763.jpg

Tänään oon kyllä hyppinyt ihan laidasta laitaan näiden tekemisteni kanssa! Kaikenlaista pientä on syntynyt ja yksi idea johtaa seuraavaan ja kaikkea pitäisi jo päästä toteuttamaan! On ihan hyvä, että olen kirjoittanut itselleni lapulle listaa, mitä kaikkea mulla on vielä rakennettavana, niin siitä voi kätevästi katsoa, ettei vaan pääse unohtumaan. Sillä kokoajan kyllä kela päässä pyörii ja vinhaa! ;) Välillä aamuisin ei ehdi edes silmiään raottaa, kun mielessä alkaa jo raksuttaa "Joo mä rakennan tänään sen ja tän!" Esimerkiksi edellisaamuni alkoi juuri näin! Mä en kylläkään tehnyt niitä miniveitsiä vielä, mutta listaan ne lisäsin ja tulevat pian työnalle :)

Mulla on tuossa pussukallinen eri mallisia, iloisen oranssin, keltaisen ja punaisen värisiä puuhelmiä odottelemassa sitä hetkeä, jolloin alan maalailla niistä vaikka esim. maljakoita. Tänään sitten sudin ensimmäisen erän maljakoita valkoiseksi! Tämä Enkelimaljakko on ensimmäiseni<3 Laitoin siihen herkkisvaaleanpunaiset ruusut. Maljakon + ruusujen korkeus yhteensä hieman vajaa 3 cm. Ja mihinkäs muualle tämä kimppu sopisi paremmin kuin Maalaisromanttiseen asuntoon, eli kerrokseen nro. 2!

Käypä kurkkailemassa sinne esim. allaolevan linkin kautta! :)

http://rindenminiatyyrit.vuodatus.net/lue/2014/10/uusia-tuulia

Enkeli- ja kukkaenergiaa <3

P1290731.jpg

Maljakon oli ehdottomasti päästävä johonkin näkyvälle paikalle, joten levensin hieman keittiöön tekemiäni turhan kapoisia avohyllyjä, niin että mahtui maljakkokin :) Tein hyllyihin myös kannattimet. Ja ihanasti tuo maljakko tuohon sopiikin!

P1290740.jpg

Tänään rakensin myöskin kaksi porrasjakkaraa. Tämän puisen valkoisen tein vartavasten juuri tähän Maalaisromanttiseen asuntoon. Tein sen puretun pöytätabletin rimoista ja tulitikuista, sekä maalasin valkoiseksi. Toinen rakentamani jakkara on hieman korkeampi ja metallijalkainen ja se tulee Neliapilan taloon. Metallijalkainen jakkara on vielä hivenen kesken, joten siitä kuvia sitten toinen kerta! Puinen koristetähti on peräisin rikkimenneestä joulukoristeesta.

P1290748.jpg

Nyt yltää ylähyllyillekin!

P1290746.jpg

Mineilemisiin! Voi hyvin! <3

-Riina