Heipsunhei, ihanaiset lukijat!

Oi, mikä olo! :) Perjantaiaamuni sain aloittaa rakkaan ponini seurassa metsälenkillä, jonka jälkeen kävimme ihanan ystäväni kanssa kirpparilla (josta löysin pari minijuttuakin! :)) Ja sitten pyhitinkin loppupäivän pelkästään mineilylle!<3 :)

Alkuperäinen suunnitelmani oli tehdä vino pino kirjoja, mutta sen sijaan asuntoihin ilmestyikin talouspaperirullatelineitä, koreja, roskis ja mitä vielä! ;)

Tässä ensimmäisenä esittelyssä kirpputorilöytöni!


Pienenpienet lasipullot

P1300389.jpg

Pieni pitsiliina sängyn päiväpeitteeksi

P1300391.jpg

Ensimmäiseksi aloin rullailla hippikämppään vessapaperirullia! Nurkassa oleva kori ammotti tyhjyyttään. Ja koska kori oli selkeästi paikkansa valinnut juuri hippimiehen kylppäristä, se sopi oikein oivallisesti vessapaperikoriksi! :)

Rullaatirullaa...

P1300394.jpg

Tässä sitten rullat omalla paikallaan :)

P1300395.jpg

Korin tein pöytätabletinpalasta ja päälle kiersin vähän reilun sentin levyistä punottua juuttinauhaa.

Hippimiehen kylppäri

P1300398.jpg


Rullailin sitten vielä parit talouspaperirullat ja rakensin niille myös omat telineet :) Puisen telineen rakensin coctailtikusta ja alustan leikkasin valmiiksimuotoillusta askartelupuukuviosta. Rullassa on ihan oikeaa servettipaperia. Sisärullan kieputin paperista / ohuesta kartongista pyöreäksi coctailtikun avulla.

Laitan noista puukuvioista kuvia myöhemmin, ne ovat nimittäin hyvin monipuolisia! Niistä saa tämän lisäksi tehtyä ainakin pannunalusia ja koristeellisia pöytätasoja tai vaikka jakkaroita!

Metallisen telineen kieputtelin rautalangasta ja välihelmistä, kiinnityslevynä on pala metallifoliota. Tästä ekasta painoksesta tuli ehkä muutaman millin liian leveä.. haittaneeko tuo sitten? No eipä juuri.. ;) Innoissani jo kiinnitin sen seinäänkin, joten hyvä näin! :)

P1300400.jpg        P1300405.jpg


Hippimiehen keittiössä..

P1300403.jpg


Tiskialtaan vaahto on pakkausmuovia. Hyllyt balsaa. Oranssit mukit, mehu- ja tacopurkki Lundbyn. Lautaset ovat nappeja.

Sitten syntyi vielä kolmas rullateline! Rakensin vielä tällaisen metallisen version löydettyäni tilpehööriboksistani telineen alustaksi täydellisesti sopivan prikan! Telineen varsi on alumiinilankaa ja nuppi koruhelmi.

P1300411.jpg


Marokonreissullamme miniatyyri-ideoita sinkoili päässäni myös lentokoneessa! Kahvimaitopurkki! Mikä mahtava tuunauskohde! :D Ensikerralla keräilen näitä varmaan muiltakin matkustajilta, nyt otin vain mieheni käyttämät purkit talteen ;) Ja tässähän näitä!


Purkki alkuperäiskuosissaan..

P1300412.jpg  

...josta syntyi koriversio...

P1300413.jpg

...ja toisesta purkista roskis...  

P1300415.jpg


Leikkasin ensin purkista uloimman reunan kokonaan pois. Korin päällystin littanalla juuttinauhalla ja reunaan kiersin juuttinarua. Roskisversioon purkkia ei juuri tarvinnut sen enempää tuunailla, toimi hyvin näinkin! Roskapussin tein ohuesta oikeasta muovipussista leikatusta palasesta.

Onpa kivaa kun pääsi taas parin viikon tauon jälkeen rakentelemaan kaikenlaista! Teenpä niitä kirjoja sitten omalla ajallaan.. ;) Miniatyyrirakentelussa (niinkuin kaikessa muussakin tekemisessä) on mielestäni oikein kannattavaa seurata ja kuunnella omaa fiilistään ja tehdä sitä mikä sillä hetkellä tuntuu mielekkäimmältä ja innostavalta! Suunnitelmat sikseen, jos joku uusi asia enemmän houkuttaa! Silloin syntyy parasta jälkeä ja synnyttää jotain aivan uusia, mahtavia ideoita! Antaudu flown matkaan <3

Iloa päivääsi! :)

-Riina