Heippatirallaa!

Lauantaiaamun auringonpaisteessa suhailin bussilla messukeskukselle, pieni ostosmuistilista villatakin taskussa. Tänä viikonloppuna siis järjestettiin Turussa Kädentaitomessut ja tällä kertaa olimme kärppänä paikalla jo heti messujen avautuessa. Jotenkin 'kummasti' halusin ensimmäiseksi kiertämään B-hallin, jossa oli tietysti se magneetin tavoin puoleensavetävin eli nukkekotiosasto! ;) Erityistoiveenani oli löytää nukkekoteihini ruokailuvälineitä sekä eläinystävä hippimiehen seuraksi :) 

Ja löytyihän sieltä sitten tietysti vaikka mitä muutakin ostoslistan ohikin! ;) Ehdottomasti messujen lempparijuttuni on kirppishenkeen (ja edullisesti!) löytää myyjien tilpehöörilaatikoista kaikenlaisia vanhoja kalusteita ja pientä kivaa taloihin tuunailtavaksi!<3 Kaikkea nähtävää, tutkittavaa ja ihasteltavaa riitti ja neljä tuntia messuilla hurahti kevyesti! :) Oli kyllä oikein antoisa ja kiva reissu!

 

Tilpehöörilaatikoista löytyi vaikka mitä kivoja tuunattavia aarteita!

messut1.jpg

NUKKISBLOGI2.jpg

 

Tuo vihreä lipasto on jo valmiiksi niin hienon värinen, että saapa nähdä teenkö sen pinnoille mitään :) Vielä ei ole nimittäin ihan selvyyttä siitä, mihin tämä ihanuus lopulta sijoittuu. HelloKitty -matkalaukkuihin ihastuin oikopäätä! Niissä on alla jopa toimivat pyörät!<3 Messuilla oli muuten näytteillä myös HelloKitty -putiikki, minikoossa tietysti! :) Aivan ihana! Tämä HelloKitty -fani tuijotteli minikauppaa jokusen tovin! ;)

..ja matkamme jatkui..

Tyynyt Kookaja Creations http://kookaja.com/

P1300739.jpg

Tyynyistä en saa koskaan tarpeekseni :D Ne tuovat minikoteihin niin mahtavaa tunnelmaa, ihan niinkuin isomman mittakaavan kotiinkin! Ja vaikka itsekin näitä ahkerasti väsäilen, tarttuu silloin tällöin matkaani jostain muualtakin jokunen. Nuo kankaat olivat niin valloittavan ihania! :)

Seuraavaksi sitten ratkesi boheemin miehen lemmikkiarvoitus! Eräästä lelulaatikosta löysin kissiäidin poikasineen päivineen! Eli yhden sijaan tulikin samalla kertaa kolme! :) Parempi! Samaisesta kojusta löytyi myös tämä hieno ruukku!

 

Kissat ja ruukku Mirka Salonen; http://www.minimirka.blogspot.fi/

P1300740.jpg

 

Pongasin messuilta myös samaisen kojun, joka on tullut tutuksi jo aiemminkin Turun Keskiaikamarkkinoiden sekä Joulumyyjäisten myötä. Tälläkertaa mukaani sieltä tarttui söpöinen puukauha sekä patalappu.

 

Puukauha ja patalappu Ninan kojusta; http://ninannukkekoti.blogspot.fi/

P1300741.jpg

 

Sitten löysinkin ostoslistallani olleet ruokailuvälineet, sekä toki torpassa on hyvä vähän työkalujakin olla.. :)

Työkalut ja ruokailuvälineet Taavan kojusta; http://taavanainen.com/

P1300742.jpg

 

P1300743.jpg

 

Lisää ruokailuvälineitä ja muuta pientä kivaa ja upeaa oli erään tukholmassa asuvan naisen myyntipöydässä. Sieltä tällaiset kyytiin:

NUKKISBLOGI3.jpg

 

Eräässä myyntipöydässä oli aivan ihania puutarhajuttuja ja upeasti rakennettuja kasveja! Sieltä löysin pieniä paperikukkia, joista syntyy kimppu jos toinenkin! Lisäksi todella edullisesti pussillisen lasihelmiä joista voi väsäillä purkkia ja purnukkaa, sekä sammaljäljitelmää, josta myös saa rakenneltua kaikkea jänskää! Lisäksi löytyi vielä palanen valkoista silkkikangasta, josta tuleekin oiva verho ikkunaan!

 

Paperikukat, silkkikangas, lasihelmet ja sammaljäljitelmä; Kati Rauhaniemi http://nukkekotisonaatti.blogspot.fi/

NUKKISBLOGI4.jpg

 

Ideoita suorastaan sinkoili päässä kun astui Helmien Talon myyntikojuun! Tällaisia sieltä nappasin matkaani :)

 

Korunosat; http://www.helmientalo.fi/

P1300748.jpg

 

Toisesta korutarvikkeiden aarreaitasta löysin tällaisia lasisia putkihelmiä, sekä itselleni aivan ihanan riipuksen, johon rakastuin oikopäätä! Se on minun voimariipukseni<3 

 

Korutarvikkeet; Figulus http://www.figulus.fi/wordpress/etusivu/

P1300760.jpg       P1300756.jpg

 

 

Vekkulin kojusta ruukkuja ja pari isoa nappia tarjoiluastioiksi :)

http://www.vekkuli.org/

P1300761.jpg

 

Ja sitten vielä viimeisenä esittelyssä yksi näiden messujen lempparikojuistani, joka pursuili niin ihania retrokankaita, että senhän olisi voinut ostaa tyhjäksi koko kojun ;D Ostin muutamia valmiita kangaspaloja, sekä pari pussillista pientä tilkkujäämää joissa oli todella söpöjä ja kivoja kuoseja! Lisäksi vielä muutama tarjoilulautanen (nappi).

Kangastilkut ja napit; http://www.karoliinankostyymit.fi/

NUKKISBLOGI5.jpg

 

Bonuksena löysin vielä tällaista tosi ohutta paperilankaa. Se maksoi vain 1 € /rll messutarjouksena, joten en voinut vastustaa :) Ajattelin ainakin kokeilla miten tästä saisi jotain kivaa kieputeltua.. Nimittäin tämä viime viikolla saapunut kirjatilaukseni potki sopivasti pientä ideaa ilmoille..  :)

P1300780.jpg

 

Sunnuntaina oli ahkera rakentelupäivä! Viimeistelin Neljän Tuulen Talon ulkopintoja, kuin myös sain verhoprojektin valmiiksi! Lisäksi innostuin tekemään tällaisen pikku peittokokeilun messuilta ostamistani tilkunjämistä:

P1300819.jpg

 Hei ja miten kotiutuivatkaan hippimiehen karvakaverit? :) Siitä(kin) tulossa tarinaa ihan lähiaikoina!

Voi hyvin!<3

Lämmöllä, Riina