Hilpeää maanantaita! :)

Neliapilan eteiseen löytyi kalusteboxistani juuri sopiva lokerikkohyllykkö! Tämä tarkoittaa siis sitä, että peilikaapin rakennus on nyt siirretty johonkin kohti lähitulevaisuutta ;) Sen toteuttaminen on kuitenkin ehdottomasti ToDo-listallani, jahka sitä peilitarraa jostain löydän! Jos tiedät paikan josta sitä saisi ostaa, niin minuu saa vinkata, kiitos! :)

Tämän lokerikkohyllyn ostin joskus käsityömessuilta. Se on aivan ihana! Alunperin sen piti tulla kirjahyllyksi, mutta nyt kirjojen sijaan hyllyt täyttyvät kengistä ja pienistä sisustuslaatikoista, joihin voi laittaa lapasia, pipoja, huiveja ja mitä kaikenmoista :) Alkuperäinen väritys ei tosin oikein istunut eteisen uudistuneeseen ilmeeseen, joten ei muuta kuin suti kätöseen ja tuunailemaan!

Wanha hyllykkö.

P1310341.jpg

Tuunattu hyllykkö.

P1310346.jpg

 

Tuunailin vielä sitten makuuhuoneeseen tulevan vaatekaapinkin toistamiseen. Tai oikeammin sanottuna tein siihen pieniä lisäyksiä. Koska kaappi tuntui jotenkin hieman liian matalalta, tein sen alle kaksi vetolaatikkoa. Lisäksi peitin kaapin valkoiset sivut puuverhoilulla ja maalasin ruskeaksi. Alunperin tämä muovinen kaappi on ollut siniovinen.

 

Wanha kaappi.

P1310338.jpg

Tuunattu kaappi :)

P1310373.jpg

Eteisen rakennus jatkuu! Nyt on rakenteilla vaatenaulakkoa ja lisää säilytystilaa eteiseen! :) Mineilemisiin! <3

Rakkaudella, Riina