Heippatirallaa! :)

Olenpa iloinen, että pääsin taas näpyttelemään; uusia tarinoita, uusia kuvia! Ennenkuin sukellamme syvemmälle minimaailman uumeniin, haluan kiittää vielä kerran kaikkia Kevätarvontaan osallistuneita kuin myös facebook -sivustosta tykänneitä sekä kuvia jakaneita!

Tänään siis heti aamutuimaan arvottiin lahjakorttien onnellinen voittaja ja hän on Jaana Mälkönen! :) Suuret onnittelut!

 

Onpahan täällä tapahtunut viikon aikana yhtä sun toista!

Aloitetaanpa vaikkapa siitä, että tein mm. muutaman tilaustyön, joihon kuuluivat mm. oranssit ankkatyynyt, Myyrä -kirja, sekä "jotain kylppäriin sopivaa". Ankkatyynyt olin tehnyt jo aiemmin, mutta tein nyt niihin vielä viimeistelytyöt.

P1310237.jpg

Myyrä -kirjoja tein kolmin kappalein ja omiin taloihin samalla myös muutaman :)

P1310239.jpg

 

Kylppäriajatusta hetken pyöriteltyäni keksin koittaa jonkin sortin vessaharjan rakentamista. Ei muuta kuin Cernit-massat uudelleen käsittelyyn! Muutamia värejä niitä jo olikin omissa varastoissa. Vessaharjan pään kehittelin piipunrassista. Tässähän näitä syntyi sitten samantien hieman enemmänkin ;)

P1310245.jpg

P1310252.jpg

P1310257.jpg

P1310253.jpg

Lisää värivaihtoehtoja on myös tulossa! :)

Kävipä sitten niin, että Neliapilan talon eteisaulaan kaavailemani palmu oli "mystisesti" tuhoutunut erään päivän aikana. Olin ollut poikkeuksellisen kauan poissa työpöytäni ääreltä, ja illalla palatessani ruukussa törötti jäljellä pelkkä palmun juuriosa! Salapoliisin taitoja ei kovin paljoa tässä kohtaa tarvittu, kun huomasin jyrsittyjä palmun lehtiä vähän siellä sun täällä pitkin pöytää. Jäljistä päätellen Neliapilan taloon oli saapunut jälleen kyläilemään muuan jättiläiskissa! ;) Hänen rakkaudenosoituksensa taloa kohtaan ovat toisinaan hieman erikoiset ;D Ehkäpä palmun tilalle kehittyy sitten jotain ihan vallan muuta!

Eteisen rakennusprojekti jatkui. Eteinen tarvitsi ehdottomasti kaapin! Peilikaappi oli ajatuksissani ensimmäinen, mutta koska sopivaa peilipaloja ei ollut, rakensin sitten puisen version.

Kaapiston pohjan tein taittelemalla neliskanttisen pahviaihion, johon liimasin puurimoja (vanhoista tableteista), sekä ylimmän koristelaudan muotoilin balsasta. Korostetut kohdat kiepauttelin ohuesta paperinarusta ja kukkakuviot ovat ääriviivatarrat. Ensin pohjamaalasin kaapin mustan ja ruskean maalin seoksella. Sen kuivuttua lisäsin päälle krakleerauslakan, jolla saa pintamaaliin halkeilevaa "vanhanaikaista" kulumaa. Maalasin lopuksi koko komeuden valkoiseksi.

P1310274.jpg        P1310276.jpg

Olen lopputulokseen tyytyväinen, vaikka tämä nyt ei Neliapilan eteisen tyyliin kuitenkaan sovi, ei sitten millään! :D Yritin sovitella sitä myös takkahuoneeseen sekä ruokasaliin, mutta visioni huoneista ovat jo niin vahvat, että tämän lisääminen jompaan kumpaan muuttaisi suunnitelmani täysin. Mulla on kuitenkin tuossa aluillaan eräs kolmaskin taloprojekti, jonne tämä jo ensikokeilulla istui täydellisesti! Mutta siitäpä sitten lisää myöhemmin :) Jokatapauksessa Neliapilan eteisen osalta pysyttelen ensimmäisessä ajatuksessani: peilikaapissa!

Suloinen minimini avain kaapin lukossa<3

P1310278.jpg

Kurkkaillaanpas sitten vielä eteisosastolle. Välitilan portaikkoon lisäsin vielä muutaman koristeellisemman kaidepuun. Tuli kivamman näköinen kun välit eivät ole niin suuret. Seinälle myös ripustin ihanan keijutaulun. Kuva on skräppipaperista. Kehykset siihen tein kiiltävästä kartongista.

P1310290.jpg

P1310294.jpg

Seuraavalla kerralla lisää olohuoneen tunnelmia! Voi hyvin!

Rakkaudella, Riina