Moikkamoi!

Neliapilan talon olkkaria rakentelin eteenpäin tässä alkuviikosta. Sinne tuli askarreltua mm. uusi hyllytaso, pöytä ja pikkuruinen lamppukin. Seinällä kiemurtelevat sähköjohdot vielä ihan valtoimenaan, niihin jotain peittäviä juttuja tässä pikkuhiljaa kehitellen.. Ajattelin tehdä jonkinlaisen valaisimen myös tuohon sivuseinälle.


P1310302.jpg


Pöytä on puinen nauharulla. Se oli alkuperäisväritykseltään oikein kiva ruskeansävyinen, mutta pinnassa olleen tekstin peittämiseksi ja toisen puolikkaan (pöydän jalan) pienentämisen jälkeen maalaus oli kuitenkin ajankohtainen. Väriksi sekoittelin ruskeaa, harmaata ja hieman valkoista keskenään ja jätin värin tarkoituksella hieman epätasaiseksi.

Hyllyllä olevan lampun tein helmestä, joka oli jo valmiiksi vahanauharaidotettu :) Varjostimeen tein ensin muovipleksistä kehikon, jonka päälle liimasin kankaan. Varjostimen yläreunaan liimasin ohutta nauhaa. 

Maljakko on puuhelmi. Kukat olen ostanut valmiina. Etualalla olevan nojatuolin löysin käsityömessuilta ja kirpparilta löytyi söpö virkattu pitsiliina joka sopi oivasti matoksi.

P1310304.jpg

P1310308.jpg

Sellaista pientä tälläkertaa! :) Aurinkoa päivääsi!

Rakkaudella, Riina