Hyvää pääsiäissunnuntaita <3

Täällä on vietetty ihanan rauhallisissa energioissa koko mahtava päivä!

Nyt ennen kuin saatte maistiaiskuvia eilisen päivän tuotoksista, haluan ihan ensimmäiseksi jakaa kanssanne tämä ilon, johon ovat 'syypäinä' pikavauhtia postiin tupsahtaneet uudet Miniatyyrimaailman käyntikortit! :) Nam!

P1310013.jpg


Eilen oli miniatyyrimaailmassa massailupäivä! Vähän tuli itsellekin yllätyksenä tällainen massailuvimma, enpä ole moista ennen kovin paljoa harrastanutkaan (oletuksena, etten osaisi, mutta osaanhan! Ja osaan vielä enemmän kun harjoittelen! Ai ihanaa tätä oivalluksen iloa! ;)) Joten mikäpä sen parempaa kuin seurata omia hulluinpiakin ideoitaan ja sitten vaan kokeilemaan ja tekemään! Erityisesti inspiroiduin kaikenmaailman korkkien monikäyttöisyydestä pintakuvioinnissa jne. (esim. ruskean pienen pumpulirasian kannen kuvion painoin massaan liimapuikon korkilla jne.).

Käytin uunissa kovetettavaa Cernit-massaa (myös Fimo-massa käy yhtälailla), sekä huoneilmassa kovettuvaa valkoista perus askartelumassaa, jonka voi tarpeenvaatiessa kuivuttuaan maalata mieleisekseen.

Mulla oli jemmassa jo aikoja sitten ilman mitään kunnon visiota ostamiani massoja, joista nyt sitten tein seuraavanlaisia testiversioita, näin ensialkuun ;)

Tuoppeja...

P1310055.jpg

...säilytyspurnukoita...

P1310067.jpg

...lautasia (jotka aion koristemaalata)...

P1310080.jpg


Lisäksi vähän evästä, esim. sitruunoita...

P1310077.jpg

...banaaneita...

P1310075.jpg

...kurkkuja...

P1310059.jpg

...sekä mandariineja!

P1310074.jpg

Palmukin pääsi kasvamaan uuteen, isoon kunnon ruukkuun :)

P1310089.jpg


Tässähän on oikein kivasti päivää jäljellä, joten siirrynpä tästä vielä hetkeksi työpöytäni äärelle ;) Huomenna onkin sitten luvassa kurkistelua toiseen rakenteilla olevaan nukketalooni, Neliapilaan! Siihen asti heipat ja hyvinvoinnit jokaiselle <3

With great love, Riina