Heissan!

Jos jatkossa remppahommien ohella tulee tarvetta päikkäreille, niin nyt se onnistuu mukavasti olohuoneen uudella sohvalla ;)

P1310198.jpg

Sohvan rakennusmateriaalit olivat vain odotelleet kunnon inspiraatiota boxin pohjalla ja tästä se sitten lähti:

P1310192.jpg

Ensin liimasin nämä muoviset (mistä lie nämäkin aikoinani talteen kerännyt...) osat kiinni toisiinsa kuumaliimalla. Kolmannen palan leikkasin puolta lyhyemmäksi, että on just eikä melkein oikean mittainen paikkaansa. Sohvan leveydeksi tuli aika tarkkaan 16 cm.

Sitten oli verhoilun vuoro.

Päällystin soffan beigeraitaisella kankaalla (käänsin kankaan vielä nurinperin, jolloin raitakuvio on vielä vaaleanpi). Sohvan istuintyynyjen täytteeksi leikkasin ja taittelin pienet palaset vanhasta pyyhkeestä. Muiden tyynyjen täytteeksi laitoin perus vanua. Sohvan käsinojat tein jostain styroxin tyyppisestä (jotain kovempaa vaahtomuovia taisi olla) ja jalat puuhelmistä.

P1310193.jpg

Ja ettepä arvaa! Mun oli kuitenkin tehtävä vielä yksi tapetinvaihto-operaatio! :D Olkkarin punainen sivuseinä ei enää millään sopinut suunnitelmiin, varsinkaan kun se ei mätsännyt ei sitten minkään kangastilkkuni kanssa (jota sohvaan voisi käyttää)! Halusin olkkariin harmoniaa, tunnelmaa, jotain neutraalimpaa. Balanssia. Rauhaa.

Olohuoneen kaksi seinää peittävä Tildan vaaleanpunainen kuviokartonkitapetti sai kaveriksi valkoisen (hyvin himmeästi hopealla kuvioidun) tapetin punaisen tilalle. Jes! Täydellistä :) 

P1310199.jpg

 ♥

Sataa, sataa, ropisee! Ihanan kuuloista kun sadepisarat ripottelee ikkunalautaan.. Minä täällä kirjoitan hämärtyvässä illassa, suitsukkeen tuoksussa kynttilänvalossa <3 Eipä pöllömpää ;)

Huomenna on muuten luvassa jotain toooosi jännittävää, joten ei kannata karkailla kovin kauas ;)


Rakkaudella, Riina