Herkullista perjantaita! :)

Kellokin on taas karkaillut omiaan, mutta sepä ei haittaa. Hämärtyvä alkukesän myöhäinen ilta, luonto lepää.. Minitarinoita kirjoitellen, iltateetä hörpiskellen, kynttilän valossa täydellisestä hiljaisuudesta nautiskellen.. Miniatyyrimaailmassa ei ole aikaa. On vain ilo, rauha ja tekemisen riemu.

Olen tässä muutaman päivän ajan rakennellut hissuksiin paria kalustetta Neliapilaan. Tehokkainta on rakentaa (vähintään) kahta asiaa samaan aikaan. Olen alkanut vähän kuin vahingossa tekemään näin ja huomannut sen itselleni hyvin toimivaksi tavaksi työskennellä. Kun yhden projektin osat odottelevat maalin kuivumista, voi aloittaa kasaamaan projekti kakkosta sillä aikaa. Ja kun sitten toisen projektin osat odottelevat liiman kuivumista, voi aloittaa jonkun kolmannen pienemmän projektin, ja kun sen on saanut valmiiksi, voi jatkaa ensimmäisen projektin parissa jälleen ;)

Tällä systeemillä rakentelin Neliapilan eteisen naulakko-hattuhyllyhässäkkää, sekä ruokasalin kirjahylly/laatikoston. Ruokasaliin tuli pieni pätkä lisää seinää portaikon sivuseinäksi ja siihen jäi sellainen sopivainen kirjahyllyn mentävä tila :) Pääsin myös vihdoin hyödyntämään ihanaa koivukuvioista kartonkia, joka toimii nukkistapettina erinomaisesti ja juuri tähän kirjahyllyseinään se istui kuin nakutettu!<3

Uusi kaapisto ja vessaan johtava ovi. Koivukuviotapetoidun seinän takana kulkevat portaat alas 2.kerrokseen.

P1310670.jpg

♥   

P1310668.jpg

Rakensin hyllykön sytyketikuista ja kartongista. Laatikoiden vetimet ovat halkaistut litteän puuhelmen puolikkaat. Myös kirjat olen tehnyt itse. Ja hiphei! Sisustushommia! :) Keltainen vaasi ja koristepallo ovat lasihelmä.

Tein ruokasaliin myös uuden lattian. Vanhat lankut olivat puoliksi irrallaan, kulahtaneen väriset, eivätkä muutenkaan enää miellyttäneet silmää yhtään, joten päätin laudoittaa lattian uudelleen. Laudat olivat jo valmiiksi suht tummia, mutta maalasin vielä kevyesti vaaleammalla ruskealla päältä, jotta sain kulumakohtia piiloon (laudat irroitettu vanhasta pöytätabletista).

Eteisen naulakko.

P1310658.jpg

P1310657.jpg

Naulakon tein balsasta sekä paksusta valkoisesta kartongista. Vaatetanko on alumiinilankaa. Naulakon nupit ovat pienet muovihelmet, jotka maalasin valkoiseksi. Korit tein muovisesta pöytätabletista. Korien vetimet ovat paperinarua. Henkarit olen kieputellut rautalangasta.

P1310661.jpg

P1310664.jpg

 

Onpa hyvä mieli <3 Tästä on hyvä jatkaa :) Tapaamisiin jälleen!

♥ :lla Riina