Tervehdys! :)

Sunnuntaina paisteli niin ihanaisesti aurinko, että vietin ulkona koko päivän! Ponien hoiteluiden jälkeen parkkeerasin itseni terassille kirjojen, lankojen ja virkkuukoukkujen kanssa. En ole virkannut aikoihin, mutta tuon aiemmin tilaamani virkkauskirjan myötä ajattelin taas palauttaa mieleeni ihan perusjuttuja. Mukaan kaappaamani lanka oli tosin hivenen liian paksua, samoin koukku hieman liian iso, mutta testi- ja harjoittelumielessä näitä ensimmäisiä tässä kiepauttelinkin :) Aloitin säilytyskoreista ja niitä tein kaksin kappalein. Nyt vaan ahkerasti lisää harjoitusta, niin kyllä se tästä! Virkkaaminen on kyllä hauskaa puuhaa! :)

P1310986.jpg

Tässä samalla esittelen viime keväänä messuilta ostamani pienen vihreän lipaston, joka on odotellut tuunaushetkeä, ja nyt oli sen aika :) Alkuperäinen vihreä oli kyllä aika herkullinen sellaisenaankin, mutta päädyin kuitenkin maalaushommiin!

Tässä lipasto alkuperäiskuosissaan.

P1300737.jpg

Ihan ensimmäiseksi maalasin lipaston tummanruskealla akryylimaalilla. Sitten sipaisin pintaan kerroksen krakleerauslakkaa. Lakan kuivateltua maalasin sitten lipaston päällimmäisen kerroksen harmaansävyiseksi.

Ja tälläinen lipastosta sitten tuli!

P1310996.jpg

Kuvausta varten keräsin koreihin ihania kesäkukkia :) Keltaiseen koriin virkkasin vielä lisäksi tuollaisen kantokahvan.

P1320014.jpg

Nämä kukat on muuten ihan oikeita<3 :)

P1310999.jpg

P1310998.jpg

Ihanaa kesäpäivää Sinulle! :)

Rakkaudella, Riina