Heikun keikun kaikille! :)

Viimeaikoina olen bloggaillut ja rakennellut minijuttuja vähän miten sattuu, kun olen ollut keskittyneenä musiikki- ja kirjoitusjuttuihin. Edellisviikolla olimme bändimme kanssa viisi päivää studiossa äänittelemässä ja sen jälkeen iski aivan hulvaton kirjoitusinspiraatio (josta lisää myöhemmin)!

Ja sydämellä kun tässä mennään, niin silloin tehdään kun intohimon kutsu käy :)

Tänään oli kuitenkin taas minimaailman vuoro! Pienen tauon jälkeen on aina latautunut ja reippaalla fiiliksellä saa aikaan vaikka ja mitä! Tänään rakentelin Neliapilan olohuonetta valmiiksi. Sinne valmistui mm. kaappi, hylly ja lamppu, kuin myös muita pienempiä sisustuksellisia juttuja!

Ja nyt niitä kuvia, olkaapa hyvät! :)

Neliapilan olkkari. Oikealla eteinen ja vasemmalla olevista pariovista pääsee parvekkeelle.

P1320991.jpg

Keväällä messuilta ostamani valkoinen pöytä asettui hienosti olkkarin pöydäksi, kun pätkäisin jaloista vajaan sentin pois :)

P1320986.jpg

Takaseinälle tein balsasta ja kartongista kaapiston, joka piilottaa oivasti pistorasian ja lamppujen johdot.

P1320980.jpg

Sivuseinälle rakensin puisen pikkuhyllyn kirjoille ja koriste-esineille. Purnukka on lasihelmi kantenaan nepparin puolikas. Metallisen munkki -patsaan olen saanut lahjaksi<3

P1320978.jpg

P1320968.jpg

Tunnelmanluojiksi kynttilöitä, tottakai!

Kynttilät leikkasin aidosta kynttilämassasta (tuikku), johon sulattelin kiinni pätkän ohutta ompelulankaa. Tikkuaskin taittelin netistä tulostamastani tikkuaskiprintistä. Askin kanssa askartelu oli kyllä melkoista näpertämistä! :D Tikut veistelin puurimasta. Vierellä 1:1 tulitikku antamassa mittasuhdetta. Kynttilöiden alunen on messuilta ostamani metallinen koruntausta, josta napsaisin nauhalle tarkoitetun metallilenkin pois.

P1320971.jpg

Nurkkauksen lampun rakensin läpinäkyvästä muoviputken pätkästä, jonka päällystin ohuella silkkikankaalla. Reunustelin nauhalla ja servetistä leikkaamallani pitsireunuksella. Lampun sytytysnaruna toimii pieni helmi ja pätkä ompelulankaa :)

P1320994.jpg

Sohvannurkka kutsuu luokseen! <3

P1320995.jpg

Oikein hyvää alkanutta viikkoa kaikille, sekä tunnelmaa ihanan elokuun iltoihin<3

Lämmöllä; Riina