Tervehdys!

Oi ihana kesä! <3 Ihana aurinko! Henkilökohtaisesti nautin eniten juuri tällaisesta +20 (ja yli!) asteen lämpötilasta, kun ei tarvitse sukkia eikä pitkiä kalsareita! Jes :) Aamupäiväni vierähtikin taas ponien kanssa touhuillessa ja koska autoni on, ainakin toistaiseksi, poissa pelistä, kuljen lähes päivittäin n. 12 kilometriä fillarilla, joten ulkona tulee oltua paljon <3 Iho tykkää ja hikoilemisesta tulee hyvä fiilis. Tässä läppärin äärellä tulee nimittäin vietettyä melkoisen paljon aikaa, joten liikkuminen ja ulkoilu ovat ihan supertärkeitä juttuja mulle. Pysyy tasapainoisena ja virkeänä!

Päivä jatkuu edelleenkin ulkotiloissa, tavallaan, nimittäin Neliapilan parveketta viimeistellessä :) Ja onpa ollut ihanaa tätä pikkuista "kesähuonetta" laitella. Joskus voisi kutistua niin, että pystyisi asumaan itse tuota taloa <3 ;)

Parvekkeen oveen oli ajatuksena laittaa roikkumaan jokin kiva pikku sisustuselementti. Löysin askartelukaupasta pussillisen oivasti kranssipohjaksi soveltuvia metallisia rinkuloita (joitain korutarvikkeita nämä lienevät). Rinkulan on halkaisijaltaan 1,6 cm. 

P1370467.jpg

Siitä se ajatus sitten lähti. Materiaaleiksi valikoitui beigen värinen ohut lanka, kartonki ja ohuen ohut paperinaru. Töpöttelin vielä kranssin pintaan kevyesti valkoista maalia, niin pinnasta tuli hieman rouhea ja eläväisempi.

HOME -kranssi on nyt saatavilla myös tuolta nettiputiikistani <3

P1370419.jpg

P1370430.jpg

Ja hei, tämänmoinen kranssi on myös yhtenä palkintona tuolla Riina Tuulian Miniatyyrimaailman arvonnassa! Vielä on hyvin aikaa osallistua, aina tuonne 5.6 saakka. Sinne vaan mukaan osallistumaan! <3

Pääset osallistumaan arvontaan seuraavien linkkien kautta:

BLOGISSA

tai

FACEBOOKISSA

Laitanpa tähän loppuun vielä kuvan noista minun poniineistani. Minikokoisia ovat. Hekin ;)

Elvis alias Emppu, 17v. <3

P1320934.jpg

sekä Liina, 9v. <3

P1320605.jpg