P1370940.jpg

Heippa!

Eilinen markkinapäivä oli kerrassaan upea kokemus kaikkinensa: sain tavata aivan ihania ihmisiä, inspiroitua oikein kunnolla ja yleisesti ottaen Merimaskun markkinoilla oli aivan ihana tunnelma! <3 Väkeä oli ihastuttavan paljon liikenteessä jo ennen markkinoiden virallista alkamisaikaa (klo.12) sään ollessa koko markkinoiden ajan aivan mahtava! Markkinoiden sulkiessa klo.16 alkoi sitten sadetta ripautella, joten ajoitus oli kerrassaan täydellinen! :)

Tässä kuvia myyntipöydästäni. Matkassani oli mm. tyynyjä, kelloja, kransseja, murattikorit, vessaharjat, porrasjakkarat, leipiä, veitsisetti + leikkuulaudat, kissan kiipeilypuita, keppiheppoja, unisieppareita, sisustustauluja ja -tikkaita jne. Lisäksi näytteillä oli myös Kesämökki, jonka sain valmiiksi perjantaina yön myöhäisinä tunteina :) Kesämökkiprojektista tulossa oma blogipostaus ensiviikolla.

P1370944.jpg

P1370951.jpg

Miniatyyrituotteiden ohella teen myös kortteja. Runo ja Rakkaus -kortin sisäpuolella on runo (tällä hetkellä kolme eri vaihtoehtoa), jotka olen lainannut kortteihin kirjoistani Nimeni on Rakkaus - ilon pisaroita (2015) sekä Matkalla Kotiin - Kultaisten säteiden tanssi (2016). Kortit soveltuvat oivasti esim. onnittelukorteiksi valmistujaisiin, häihin, synttäreille jne.

P1370942.jpg

Allekirjoittanut työntouhuissa :)

P1370954.jpg

P1370946.jpg

Nämä olivat elämäni toiset markkinat, joissa olen ollut itse myyntipöydän takana, ja täytyy kyllä sanoa, että näissä markkinoissa on sitä jotain! <3 Olen vieläkin aivan liekeissä! ;) Idealistaa tuli kirjoiteltua ahkerasti ja vaikka eilen illalla kotiin saavuttuani olinkin hyvin "sohvavalmista kamaa", sisälläni kuplii valtava innostus päästä jo työntouhuun; luomaan uusia juttuja ja aloittamaan uusia projekteja!

<3 :Riina