nukkis.jpg

Heippa!

Tuuli viuhuttaa niin, että meinaa ihan lähteä lentoon tuolla tallustellessaan :D Nyt on aamun ponihommat paketissa, joten loppupäivän olen pyhittänyt pelkästään mineilyhommille <3

Merimaskun Suvilysteihin valmistautuminen on jo hyvin käynnissä, ensi viikko on vielä hyvin aikaa tehdä kaikenmoista uutta kivaa sinne. Tämä tapahtuma järjestetään siis Merimaskussa päivämäärällä 18.6.2016. Olisi oikein hauskaa nähdään siellä!

Tänään on tarkoitus tehdä tuonne myyjäisiin muutama muratti, valaa hieman kynttilöitä ja suunnitella esillepanoa eli tehdä noita "telineitä" valmiiksi, johon saa tavaroita nätisti esille :) Hei ihanaa, mä oon ihan innoissani! :D

Pari päivää sitten tein muutaman kranssin lisää ja lisäsin myös uudet värit (tummanruskean ja valkoisen) tuonne verkkokauppaani. Sen lisäksi ovat valmistuneet myös muutamat sisustustikkaat, joiden rakennusmateriaalit olen kerännyt metsästä, eli tikkaiden kuuluukin olla hieman epäsymmetrisiä <3 Itse tykkään tosi paljon sellaisesta vähän "rouheasta" ja luonnollisesta, enkä niinkään tehdasmaisen tasaisesta, jäljestä. Kaikki kuluneet pinnat ja käytön jäljet saavat näkyä. Siitä syntyy mielestäni ihanan kotoisa ja lämmin tunnelma.


P1370648%20%E2%80%93%20kopio.jpg

☆ 

P1370651%20%E2%80%93%20kopio.jpg


Tähän loppuun haluan vielä laittaa kuvan nukkisystäväni Karoliinan aivan ihanasta kesäisestä yllärilahjasta, jonka sain häneltä viime viikon lopulla <3 Kiitos näistä ihanuuksista! Herkulliset mansikkaiset astiat ja marjat sopivat oikein oivasti sulostuttamaan Kesämökin terassia <3 Karoliinan ihania nukkisjuttuja voit käydä katselemassa mm. facebookissa: Unelmia pienoiskoossa.

P1370661%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Nyt minä palaan työpöytäni ääreen häärimään ja kasvattelemaan muratteja! :) Mukavaa kesäpäivää sinulle!

-Riina-