Tervehdys! :)

Heinäkuun lopulla olevien Jaakonmarkkinoiden valmistelut aloitin laajentamalla kynttilöiden värivalikoimaa. Värikirjo täydentyi kesäisin herkkuvärein pinkillä, turkoosilla ja limellä! ♡ :)

P1380233.jpg

Viime kerran kynttiläpostauksessani tein tarjottimien pohjat metallisista prikoista. Prikat toimivatkin erinomaisesti, vaikkakin tälläkertaa tein tarjottimien pohjat valkoisesta, paksusta ja jämäkästä pahvista. Prikkojen käyttö on helppoa, kun on heti olemassa tasaisen pyöreä pohja. Prikan sisusreikä vain piti täyttää, mutta tuo täyttökohta jäi sitten myöhemmin oivasti kynttilöiden alle piiloon. Pahviversioita leikatessa sai kyllä olla tarkkana saksien kanssa, mutta kun leikkuuhommista pääsi, niin pohjat olivatkin sitten heti käyttövalmiita. Puolensa kummassakin ja on ihanaa kokeilla erilaisia tekniikoita! Lisäksi tykkään hyötykäyttää varastossa jo olemassa olevia materiaaleja, joten uusien prikkojen ostamisen sijaan valitsin tällä kertaa käyttää pahvia. Tulen käyttämään prikkoja jossain määrin jatkossakin, nimittäin löysin myös muutaman erikokoisen ja -paksuisen, sekä hieman ruostuneenkin prikan, joista saa aivan mahtavia tarjoilu- ja kynttiläalusia nukkekotiin! 

Pahvipohjaa ei tarvinnut sen suuremmin maalata. Rosoa pohjan pintaan tein levittämällä siihen siveltimellä hopean värisen geelikynän mustetta. Hopean väristen reunusten pintaan tuputtelin valkoista maalia, lopputuloksen ei tarvinnutkaan olla aivan tasainen.

Käytin tarjottimien reunoissa tällä kertaa hieman erilaista ääriviivatarraa, vaihtoehtoja on todella monia!

P1380222.jpg

P1380164.jpg

Olen valanut kynttilät aidosta steariinista. Niitä ei kuitenkaan voi oikeasti polttaa. Sydänlanka ei kulje koko kynttilän mitalta, joten nämä kynttilät on tarkoitettu nukkekotiin vain koristekäyttöön :)

P1380234.jpg

Lisäksi tein vielä kaksivärisiä kynttilöitä testiversioiden onnistuttua varsin mainiosti! :)

Kaikki nämä värit + valkoinen sekä kaksivärisiä kynttiläsettejä on tulossa myyntiin tuonne Rymättylän markkinoille heinäkuun lopulla. Kynttilät ovat saatavilla myös nettiputiikistani.


Iloa päivääsi!

♥: Riina