Kaunista sunnuntaita!

Eilen keräsin työpöydälleni materiaaleikseni lyhyitä askartelutikkuja, muovikalvoa ja kartonkia. Tästä syntyisi ensimmäinen miniminikasvihuone-kokeiluni :)

P1390327.jpg

Idea tämän rakentamiseen syntyi tietysti siitä, että itselläni on tällainen minikasvihuone 1:1 kokoisena. Ja mitäpä sitä ei haluaisi kokeilla rakentaa minikokoisena? ;) Tuo "normaalikokoinen" minikasvihuone on kooltaan n. 50 x 20 cm, minikokoisen testiversion mitat n. 3,5 cm x 1,5 cm.

Tässä alemmassa kuvassa näkyykin taustalla osittain tuo normaalikokoinen kasvihuone.

Rakkaat kissaystävämme pitävät kyllä aina huolen siitä, että yksin ei tarvitse hommia tehdä :D Nämä lepopaikan valinnat kylläkin ovat toisinaan melko mielenkiintoisia ;)

P1390295.jpg

Minikasvihuoneen runko valmistuu...

P1390301.jpg

Kasvihuoneen reunat tein puutikuista ja ohuemmat välipuut kartongista. Liiman kuivuttua maalasin rakennelman valkoiseksi. Tämän jälkeen kiinnitin muovikalvosta leikatut seinämät paikoilleen kasvihuoneen sisäpuolelle, liimasin valkosipulin verkkopussukasta leikatun palasen kasvihuoneen ritiläpohjaksi ja lopuksi kiinnitin vielä katon. Katto on avautuva, joten kasveja pääsee vaihtelemaan halutessaan.

P1390306.jpg

RIINA.jpg

Ps. Riina Tuulian Miniatyyrimaailman ELOKUUN ARVONTA on käynnissä vielä muutaman päivän ajan! Käy ottamassa osaa, voit voittaa itsellesi ihanan säilytyskorisetin nukkekotiisi (sis. 3 kpl erikokoisia punottuja koreja). Arvontaan voit osallistua täällä blogissani tai facebookissa!

Aurinkoa päivääsi! ☀