Tervehdys!

Viime blogitarinoinnista onkin jo pieni tovi, aika on vierähdellyt mukavasti markkinahommien, nettiputiikin järjestelyiden ja luovan ajatustyön parissa :) Eipä hätiä, syksyn mittaan höpinät jatkuu taas varmasti aktiivisemmin, kun on aika siirtyä syyskaudelle ja ajatuksen tasolta tekoihin! ♡ Nyt kuitenkin tämänkertaiseen asiaan, nimittäin viime lauantaina käväisin Ruskon ihanilla maalaismarkkinoilla, Ruskopäivillä. Sää oli jälleen mitä parhain ja markkinatunnelma kohdillaan! :)

P1390276.jpg

P1390287.jpg

Pöytäni oli tietysti jälleen pullollaan nukkekotijuttuja! Uutuutena tälläkertaa matkassani oli korisetti, joka sisältää kolme erikokoista punottua ja maalattua koria. Täällä blogissa kuin myös facebookissa on vielä reilun viikon verran käynnissä RT:n Miniatyyrimaailman elokuun kuukausiarvonta, johon osallistumalla voit voittaa itsellesi tuollaisen valkoisen korisetin :) Voit osallistua arvontaan täällä blogissani tai facebookissa. Osallistumisaikaa on tämän kuun loppuun asti!

P1390280.jpg

Nukkekotitarvikkeiden ohella pöytääni mahtui tälläkin kertaa myös molemmat kirjoittamani runokirjat, sekä lajitelma itsetekemiäni kortteja ja koruja. Mikäli olet facebookin käyttäjä, voit käydä tykkäämässä siellä sivustani T:mi Riina Tuulia, jonne päivitän nukkekotijuttujen lisäksi infoa myös muista käsitöistäni, sekä kirjoistani. Koruja, kortteja ja kirjoja on saatavilla myös nettiputiikistani.

P1390282.jpg

P1390274.jpg

Tässä vielä kokonaiskuva tämänkertaisesta kojustani. Oli suuri ilo ja nautinto olla mukana! Suurkiitos ihanalle markkinaväelle ja kaikille pöydässäni vierailleille! ♡

Seuraavaksi minut ja miniatyyrit löytää Littoisten Markkinoilta 11.9! :)

-Riina