Heippa!

Kynttilöitä piisaa nyt kyllä isommiksikin tarpeiksi! Vielä on tuo rojekti tuossa hiukan kesken, mutta eiköhän kynttilätehdas vielä tämän vuorokauden puolella saada paketoitua :) Laitan kuvia sitten koko hässäkästä, kun saan hommat valmiiksi.

Tänään kuorin valuumuoteistaan mustia kynttilöitä. Keräsin nuo kynttilät siinä samalla pieneen kasaan ja taitaa olla pientä karkkihampaan kolottelua ilmoilla, sillä mustat kynttilät näyttivät silmissäni aivan ihanalta pikku lakritsipalakasalta :D Mulla kävin nyt samalla tavalla kuin aiemmin kesällä miniherätyskelloja tehdessäni! Suklaalevyjä tai lakuja, sama se. Niitä oli tehtävä samantien!

Lakuja vai pieniä kynttiläaihioita? ;)

P1390978.jpg

Porvoon lakut ovat niin hyviä (varsinkin ne gluteenittomat!), että tulostin yhden heidän lakupussinsa etiketin tähän omatekemään pussukkaani. Tuo logo tuosta ei tosin kovin selkeästi erotu kun on niin pienenpientä ;) Lakut ajattelin ensin tehdä mustasta cernit -massasta, mutta musta olikin varastoistani täysin loppu! Noh, idearaksuttimeni tekivät työtä käskettyään ja oi miten paljon yksinkertaisemmin lakut sitten lopulta syntyivätkään: pätkin lakut 1 mm paksuisesta vahanauhasta! Vahanauhan pinnassa on hienoista kiiltoa ja pinta hieman rikkonainen, joten nehän tekivät lakupaloista vielä aidomman näköisiä!

P1390924.jpg

P1390936.jpg

Neliapilan talossa on tänään karkkipäivä :)

P1390941.jpg

P1390964.jpg

Makoisaa viikonloppua!