Tervehdys!

Vajaan viikon päästä on taas aika pakata kimpsut ja kampsut, sillä tulevana sunnuntaina (11.9) järjestetään Littoisten Markkinat! Sieltäpä minut jälleen löytää, pöytäni miniatyyritarvikkeita pullollaan ;) Olen jokaisille kesän aikana kiertämilleni markkinoille halunnut tehdä jonkin uuden minijutun "vanhojen" ohelle, eikä siis tämäkään kerta ole poikkeus.

Tällä kertaa on vuorossa kankaisten vessapaperirullatelineiden teko. Tein niitä vauhtiin päästyäni sitten yhteensä kolmella eri kuosilla. Näitä otan mukaani myös tuonne Littoisten markkinoille, ja tulee samalla laajennettua hiukan myös nettikaupan kylppäriosaston valikoimaakin. Sinnehän näitä nimittäin päätyy vessaharjojen kaveriksi :)

Ensin kiepauttelin sisuspahvirullat ekopaperista.

P1390478.jpg

P1390487.jpg

Pahvirullien pyörittelyn jälkeen leikkasin silkkipaperista suikaleita, jotka liimasin muutaman suikaleen nippuihin ennen kuin aloin kieputella nitä rullien ympärille. Tämä aiheutti huomattavasti vähemmän harmaita hiuksia, kuin jos olisin rullannut yksi suikale kerrallaan. Tämäkin tuli toki testattua ;)

P1390492.jpg

Näiden rullatelineiden tekoon käytin valmiita puuvillanauhoja. Ripustuslenkin kieputin hammastikusta leikatun puutikun molemmin puolin. Rullat ovat irroitettavissa.

P1390541.jpg

P1390543.jpg

P1390548.jpg

Tässä kesän aikana on tullut pääosin keskityttyä nettiputiikin tuotteiden tekemiseen sekä markkinoilla pörräilyyn (aivan ihania hommia molemmat! ♡), joten nuo omat nukkekodit, varsinkin vielä keskeneräinen Neliapila ovat saaneet jäädä sisustustouhujen osalta nyt hetkeksi odottelemaan. Tänään kuitenkin pääsin hieman jatkamaan niitäkin hommia, sillä tein myös Neliapilan vessaan oman telineen. Tuli samalla muutenkin hieman suunniteltua ja järjesteltyä tuota huonetta, mutta palaan sen tiimoilta asiaan kun saan nuo talojen sisustuspuuhat taas kunnolla käyntiin :)

Tässä vielä kuvia Neliapilan vessasta ja sinne tekemästäni paperitelineestä.

P1390533.jpg

Koukun telineelle tein rautalangasta ja pienestä muovipallukasta. Sydämen leikkasin kartongista ja viimeistelin vielä maalaamalla.

P1390515.jpg

Ps. Facebookissa ja täällä blogissani on käynnissä Syyskuun Arvonta! Käy ottamassa osaa, niin olet mukana nettiputiikkini lahjakortin arvonnassa!