Osallistumalla Riina Tuulian Miniatyyrimaailman kuukausiarvontoihin sinulla on mahdollisuus voittaa ihania käsintehtyjä nukkekodin sisustustuotteita ja -tarvikkeita, vaikka joka kuukausi! ♡

Arvonta käynnistyy aina kuukauden ensimmäisenä maanantaina klo.15 ja päättyy kuukauden viimeinen päivä klo. 21.

Arvonnan voittaja julkistetaan arvonnasta seuraavana päivänä Miniatyyrimaailman facebook -sivulla, sekä täällä blogissani. Olen voittajaan yhteydessä myös henkilökohtaisella viestillä tai sähköpostitse (mikäli osallistut arvontaan blogini kautta). Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon (7pv) kuluessa arvonnasta, palkinto arvotaan osallistuneiden kesken uudelleen.


SYYSKUUN ARVONTA:

♡ ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! Kiitos osallistuneille 

Tässä kuussa palkintona olleen lahjakortin nettikauppaani T:mi Riina Tuulia voitti arpanumerolla 220

SUVI KLEMOLA 

Onneksi olkoon! :)

♡ Voita lahjakortti nettiputiikkiini! ♡

Tämän kuun arvonnassa sinulla onkin siis mahdollisuus itse valita palkintosi useista eri vaihtoehdoista, sillä arvonnan voittajalle on luvassa lahjakortti nettiputiikkiini! Lahjakortin arvo 10€ (kymmenen euroa) ja se on voimassa yhden vuoden (alkaen toimituspäivämäärästä).

SYYSKYY.jpg

 Verkkoputiikistani löytyy jatkuvasti kasvava valikoima itse käsintekemiäni nukkekotitarvikkeita sekä paljon muuta! Tervetuloa!

www.riinatuulia.fi


Arvontaan osallistuminen: TYKKÄÄ tästä kuvasta (facebookissa) TAI täällä blogissa osallistut kommentoimalla tähän postaukseen, että olet mukana tämän kuun arvonnassa + sähköpostiosoitteesi (jotta saan tarvittaessa yhteyden sinuun).


♡ Onnea arvontaan! ♡