Osallistumalla Riina Tuulian Miniatyyrimaailman kuukausiarvontoihin sinulla on mahdollisuus voittaa ihania käsintehtyjä nukkekodin sisustustuotteita ja -tarvikkeita, vaikka joka kuukausi! ♡

Arvonta käynnistyy aina kuukauden ensimmäisenä maanantaina klo.15 ja päättyy kuukauden viimeinen päivä klo. 21.

Arvonnan voittaja julkistetaan arvonnasta seuraavana päivänä Miniatyyrimaailman facebook -sivulla, sekä täällä blogissani. Olen voittajaan yhteydessä myös henkilökohtaisella viestillä tai sähköpostitse (mikäli osallistut arvontaan blogini kautta). Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon (7pv) kuluessa arvonnasta, palkinto arvotaan osallistuneiden kesken uudelleen.


LOKAKUUN ARVONTA:

♡ ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! Kiitos osallistuneille 

Tässä kuussa palkintona olleen nukkekodin kynttilätarjottimen sekä tulitikkuaskin voitti arpanumerolla 336

HELI KETTUNEN 

Onneksi olkoon! :)

Voittajaan on otettu yhteyttä.

♡ Voita nukkekodin kynttilätarjotin ja tulitikkuaski ♡

lokakuufinal.jpg

Arpajaispalkinto sis. tarjottimen, 6 kpl beigen värisiä kynttilöitä (liimattu alustaan), sekä avautuvan tulitikkuaskin. Kynttilät ovat aitoa steariinia, mutta ne on tarkoitettu vain koristekäyttöön! Tarjottimen halk. 2,4 cm, tulitikkurasian leveys 0,5 cm. Handmade by T:mi Riina Tuulia.

Arvontaan osallistuminen: TYKKÄÄ tästä kuvasta (facebookissa) TAI täällä blogissa osallistut kommentoimalla tähän postaukseen, että olet mukana tämän kuun arvonnassa + sähköpostiosoitteesi (jotta saan tarvittaessa yhteyden sinuun).


♡ Onnea arvontaan! ♡