♡ 

Huh, ulkona tuuli tuivertaa ja on jokseenkin synkeä säätila! Käytyäni tuossa heti aamutuimaan tuulentuiverruksessa ruokkimassa rakkaat poninpalluraiseni, oli ihana fiilis tulla hetkeksi takaisin sisälle ja istahtaa teekupin kera blogitarinan äärelle. Eli olkoon kuinka synkkää ja myrskyisää, tunnelma on kohdillaan ♡ 

Kunnon joulufanina olen aloittanut jouluhommien valmistelut jo syyskuun puolella, sillä paljon on kaikenlaista tehtävää. Joulukuun alussa siintää parit joulumyyjäiset, joihin olen miniatyyreineni suuntaamassa ja näitä tämänkertaisiakin luomuksiani on toki näihin myyjäisiinkin tulossa. Eikä tarvitse enää kauaa malttaa, jotta saa avata ensimmäiset kalenteriluukut ;) Täällä on jo joulusukat valmiina!

P1410047.jpg

Joulusukkakankaina käytin kirpparilta löytämiäni kangasnäytepaloja, joissa on ihana pehmeä pinta. Joulusukkien yläosiin löytyi oiva viimeistelynauha huopamaisesta (lumihiutale)nauhasta, josta leikkasin hiutaleet irti ja käytin pelkän nauhaosan. Nauhassa on takana teippi, mutta pysyvyyden takaamiseksi laitoin siihen myös liimaa kyytiin. Lopuksi kiinnitin liimalla nauhan pintaan hentoisesti valkoista glitterhilettä. Nauhasta irti leikatut lumihiutaleet päätyvät joulukorttiaskarteluihin :)

P1410045.jpg

P1410027.jpg

Joulusukan koristeena käytin lumihiutaleen mallisia ääriviivatarroja, jotka kiinnitin myös liimalla. Sukan sisälle saa tietysti laitettua haluamiaan herkkuja! Tässä joulusukassa ottajaansa odottelee pussillinen lakuja, sekä tietysti myös piparminttukarkki :) Piparminttunannan tein raidallisesta klemmarista.

P1410024.jpg

P1410042.jpg

Ja hei, MARRASKUUN ARVONTA on käynnissä sekä täällä blogissa, sekä facebookissa!

Tässä kuussa palkintona arvotaan tähtikranssi, sekä erilaisia jouluisia herkkuja nukkekotiin!

Mukavaa alkanutta viikkoa! :)

♡:lla Riina