Tervehdys!

Joulumyyjäiset pitävät minut vielä sen verran kiireisenä (IHANAA! ♥), että en ole oikein ehtinyt tätä blogia sen suuremmin päivitellä hetkeen. Saattaa olla että tässä loppuvuodesta iskeekin sitten kunnon blogitarinaryöppy, kun nämä joulun myyjäishommat saadaan ns. paketoitua :) Tässä hääräillessä olen nimittäin samalla kerännyt listalle aika monta aihetta, jotka ovat vielä jääneet kokonaan päivittämättä tänne! 

Tälle vuodelle on tulossa vielä ensi sunnuntain (11.12) joulumyyjäiset, jotka järjestetään Taattisten tilalla Merimaskussa ihanan tunnelmallisessa maalaismiljöössä  Tässä myös facebook -linkki, josta voi myös käydä lukemassa LISÄÄ TAPAHTUMASTA.


Lisäksi JOULULAHJAVINKKI!

TARJOUS.jpg

Laitoin nettiputiikkiin kivan pikku joulutarjouksen eli Nukkekodin Herkkuboxin, lahjarasian, joka sisältää kolme erilaista nukkekodin leipää, pellillisen pullia, pullapitkon ja leikkuulaudan (Handmade by RT) ♥ Boxi on tämän viikonlopun (9.-11.12) vain 8,00 €! Lisäksi kaikki tämän viikonlopun aikana tehdyt yli 40€:n nettikauppatilaukset toimitetaan postikuluitta!

Nettiputiikin ovet ovat auki yötä päivää ♥ ASTU SISÄÄN ♥​


Tunnelmallista viikonloppua!

:lla Riina

Ps. Muista käydä osallistumassa myös Joulukuun Arvontaan! :)