Heippa! Nyt on aika paketoida viime vuosi nippuun, siispä teenpä vielä koosteen näistä joulukuun Joulumarkkinoista, joita lopunviimein tuli käytyä suunnittelemieni kaksien sijaan neljät 

Joulukuu starttasi ulkona järjestettävillä Raision Joulutorin myyjäisillä ja ne olivatkin allekirjoittaneen ensimmäiset talvisaikaan järjestetyt ulkomarkkinat! Aivan loistava kokemus siis :) Paikoin aika puuskaistakin tuulenvirettä oli toriaukiolla havaittavissa, joten aivan koko miniatyyrivalikoimaa en pöytään asetellut, sillä kevyemmät esineet olisivat suitsaitsujuvasti lähteneet tuulten matkaan! Tunnelma oli kuitenkin aivan loistava ja ihmisiä mukavasti liikenteessä.

P1410257.jpg

 Sormenpäitä hieman kylmä kutitteli, mutta muuten toripäivä sujui oikein rattoisasti! Kojussani kävikin mukava kuhina koko päivän ja mm. herätyskellokorviksia meni ihan ennätysmäärä! <3 Ihanaa! :) Illalla kotiin päästyäni teinkin niitä sitten viisitoista paria lisää, jotta niitä riittäisi seuraavallekin päivälle, jolloin suuntana olisi Turun messukeskuksen suuret Joulumyyjäiset!

P1410281.jpg 

  Raision Joulutorilla naapurikojussa olikin iloisena yllärinä ystäväni Anu AloeVera -tuotteidensa kera! :) Kiitos Anulle myös riisipuurotarjoilusta <3

Lauantaina 3.12 suuntasimmekin jo aamuvarhain Turun messukeskukseen. Ihana äitini tuli mukaani aputontuksi, sillä näin suuren mittakaavan myyjäisissä en ollut vielä ennen ollutkaan, joten apu saattaisi olla tarpeen. Ja olihan se! :) Myyjäisissä riitti väkeä ja illalla kyllä kasvoihin jo melkein sattui (tai vähintään leuka oli jumissa), hymy kun ei juuri hyytynyt päivän aikana missään kohtaa :D Kiitos vielä kerran äitille avustuksesta!

KELLOKORUT.jpg

Äitini ja minä.

ITIJAMIN%C3%84.jpg

Olinkin näköjään valmistautunut erinomaisen runsaalla kattauksella näihin joulumyyjäisiin, sillä kortteja ym. sekä nukkistarvikkeitakin tuntui riittävän sen verran, että mielessä alkoi kutkutella ajatus vielä yksistä joulumyyjäisistä. Niinpä sitten otin yhteyttä Kavalton Tilalle Piikkiöön, jossa joulumyyjäiset järjestettäisiin 17.12. Siellä oli jo kuitenkin täyttä, mutta päätin jatkaa myyjäisten metsästystä ;)

Ja sitten tärppäsikin, nimittäin Taattisten Tilalle Merimaskuun sen sijaan mahtui mukaan vielä näinkin lyhyellä varoajalla! Nämä myyjäiset järjestettiin sunnuntaina 11.12, eli vain viikko ehti välissä vierähtää ja taas olin reissun päällä

Taattisten Joulumyyjäiset järjestettiin tunnelmallisesti navetan vintillä. Takassa ritisi tuli ja joulutunnelmaa riitti!

Myytävänä oli mm. erilaisia neulomuksia villasukista lapasii ja huiveihin..

P1410426.jpg

..sekä Taattisten tilan itsetehtyjä hilloja ym. Itse ostin puolukkahillon ja se oli todella naminamia!

P1410424.jpg

Oman kojun nukkekotitarvikevalikoimaa :) Handmade by Riina Tuulia.

P1410422%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Kokonaiskuva pöydästäni.

P1410405%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Taattisten tilan tunnelmaa hieman ennen avajaishetkeä..

P1410402%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Taattisten Tilan myyjäiset olivat oikein mukavat ja väkeä oli liikenteessä yllättävänkin paljon, vaikkei minulla mitään varsinaisia odotuksia sen suhteen juurikaan ollut. Nämä myyjäisreissut ovat jo itsessään niin kutkuttelevia; ilon ja pienen jännityksenkin täyteisiä, plus että joka kerta tapaa uusia, ihania ihmisiä! Ihan superia! :)

Kotiin palattuani annoin myyjäistarvikkeiden odotella laatikoissaan ja seuraavan viikon keskityin tekemään tämän vuoden viimeisiä joulunajan nukkekotijuttuja, sekä postittelemaan tilauksia ( KIITOS niistä jokaisesta! ♥ ). Sittenpä kävikin niin, että myöhään perjantai-iltana, 16. joulukuuta, olin saanut viestin Kavalton Tilalta, että heille olikin vapautunut myyntipaikka yhden myyjän jouduttua peruuttamaan tulonsa. Myyjäispäivän aamuna klo.7:30 silmät sirrillänsä siinä viestin äärellä teekupposta tyhjennellessäni päätin, että lähdenpä tästä sitten Piikkiöön :D Olikin siis aivan hyvä päätös olla purkamatta tavaroita viikkoa aiemmin! Nyt lastasin vain kamat autoon ja menoksi!

P1410519.jpg

Kavalton Tilan myyjäiset järjestettiin myös navetan vintillä. Paikkani sijaitsi sopivasti lämmintä ilmaa tupruttelevan puhaltimen vierellä, joten koko markkinapäivän pysyi sormetkin lämpöisinä :) Ja oi sitä iloa, kuinka monen monta nukkekotitarvikkeilla täytettyä pikkupakettia päätyi pöydästäni pukin konttiin tänä vuonna! Kiitos, kiitos, kiitos!

P1410526.jpg

Minikokoista joulumarkkinasomistusta :)

P1410408%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Joulukuun loppuun 31.12. päättyi tämänkertainen avustuskeräys turkulaisen eläinsuojeluyhdistys Dewi Ry:n hyväksi Eli jokaisesta myydystä ominkäsin tekemästäni Tassu -heijastimesta lahjoitan euron (1,00€) Dewi Ry:lle! Ja tuon lahjoituksen teen aivan tässä lähipäivinä. Tästä linkkailen lisää tietoa sitten ainakin facebook -sivuilleni. Myytyjä heijastimia joulukuun ajalta on yhteensä 34 kappaletta! Mahtavaa! Ja jälleen kerran: KIITOS! :)

Oman Tassu -heijastimesi voit tilata nettiputiikistani: www.riinatuulia.fi

P1410261.jpg

Tänään taitaakin olla aika pakata joulua pikkuhiljaa täältä omasta kodistakin pois. Itse olen kylläkin niin jouluihminen, että kuusipuun tunnelmavalaistus toimii melkeinpä läpeensä ympäri vuoden ;) Ja vaikka kestokuusemme pääseekin kohta hetkeksi varastoon lepäilemään, tulee Joulu olemaan erään pikku projektini osilta aikast vahvasti läsnä koko tämän tulevan vuoden. Mutta siitä lisää hieman myöhemmin!

Uusien nukkisjuttujen suunnittelu on siis täydessä käynnissä ja ihania uusia juttuja tuloillaan! Pysythän kuulolla 

- Riina -

Ps. Tammikuun Arvonta on startannut! Tämän kuun herkullisena palkintona nukkekodin donitsi 6-pack sekä suklaalevy!

P1410409%20%E2%80%93%20kopio.jpg