Ihanaa uutukaista vuotta 2017! Olkoon se iloa, inspiksiä ja luovuuden pulputusta pullollaan! :)

Tänään maanantaina 2.1. onkin suuri ilo käynnistää tämän vuoden ensimmäinen kuukausiarvonta! Toivottavasti jouluherkuista on jo kaikkien massut hieman laskeutuneet, sillä tämä tammikuu aloitetaan herkuttelun merkeissä!  Tammikuun arvontapalkintona on 6-pack donitseja sekä RT:n Miniatyyrimaailman omaa tummaa, minttuista luomusuklaata!  Nämä eväät on siis tarkoitettu ja mitoitettu nukkekotiin ja koristekäyttöön, ne eivät (ikävä kyllä) sovellu oikeasti syötäviksi ;)

TAMMIKUUN ARVONTA: 

Voita nukkekodin Donitsi 6-pack (yksi donitsi irtonainen) sekä minttusuklaalevy.

♥♥ ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! Kiitos osallistuneille ♥♥

Tammikuun palkinnon voitti arpanumerolla 322 Teija Malmi! Onneksi olkoon! :)

tammikuu.jpg

Osallistumalla Riina Tuulian Miniatyyrimaailman kuukausiarvontoihin sinulla on mahdollisuus voittaa ihania käsintehtyjä nukkekodin sisustustuotteita ja -tarvikkeita vaikka joka kuukausi! 

Arvonta käynnistyy aina kuukauden ensimmäisenä maanantaina klo.15 ja päättyy kuukauden viimeinen päivä klo. 21.

Arvonnan voittaja julkistetaan arvonnasta seuraavana päivänä Miniatyyrimaailman facebook -sivulla, sekä täällä blogissani. Olen voittajaan yhteydessä myös henkilökohtaisella viestillä tai sähköpostitse (mikäli osallistut arvontaan blogini kautta). Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon (7pv) kuluessa arvonnasta, palkinto arvotaan osallistuneiden kesken uudelleen.

Onnea arvontaan!