Moikkamoi! 

Nyt on nukkekodin kissa-asukeilla kokonainen setti tarvikkeita kasassa! :) Eilisen päivän rakentelin lisää kiipeilypuita, kiepauttelin kissanpetejä, näpertelin muutamat leluhiiret ja lankakerät, sekä ruokakupitkin on täytetty ;) Näitä kokonaisia settejä löytyy pöydästäni mm. ensi viikonloppuna Turun Kädentaitomessuilla, ja toki hetimiten lisään setit myös nettiputiikkiin, kunhan kerkiän vaan :) Kiipeilypuita ja kissanlelut putiikista jo löytyvätkin! 

En ole tainnutkaan näistä kissan raapimapuista vielä aiemmin kirjoittaakaan tänne blogiini! Välillä sitä viuhuttaa menemään niin, että jää kokonaan kirjoittelut välistä! Noh, mutta nyt on tilanne korjattu :) Tässä siis näitä kissanpuita, värivaihtoehtoina musta, valkoinen, harmaa ja beige. Korkeutta näillä on n. 7,5 cm. Pinnat on ihanaa, pehmeää huopaa. Jos oisin (nukkekodin) kissa, niin mä ainakin hengailisin tällaisessa ;)

P1420603.jpg

Ja mistäpä muualta inspiraation siemenen paremmin saisi, kuin omista rakkaista karvapalleroista ;) Linssilude Roope tykkää aina osallistua kuvaussessioihin.

P1420610.jpg

Leluiksi pieniä huopahiirulaisia :)

P1420608.jpg

Pallurakoristeisilla lautasilla on eväät valmiina.

P1420605.jpg

Massu täynnä voi sitten käpertyä koriin kehräämään :)

P1420557.jpg

Tässä vielä setti kokonaisuudessaan. Settiin sisältyy vielä lankakerä, mutta se jäi tälläkertaa kuvasta :)

P1420614.jpg

Ps. Ja Maaliskuun Arvonta on käynnissä! Palkintona juttuja nukkekodin keittiöön  Käy ottamassa osaa: https://rindenminiatyyrit.vuodatus.net/lue/2017/03/maaliskuun-arvonta