Olipa hieno kokemus! :) Ensimmäistä kertaa olin mukana omien miniatyyrieni kanssa Turun Kädentaitomessujen nukke- & nukkekotiosastolla ja oli kyllä aivan huisinhauskaa! Kiitos taas aivan suurenmoisen ihanasta palautteesta ja kaikille kojussani vierailleille ♥ ♥ ♥ 

Oman pöytäni messutarjontaa:

P1420673.jpg

Itse en tälläkertaa ehtinyt läheskään koko osastoa kiertämään, mutta lähi- ja naapurikojuissa tuli käytyä ihastelemassa upeita juttuja ja tottakai matkaankin lähti joitain ihania löytöjä ;)

Lauantaina naapuripöydässäni miniatyyreineen oli aivan ihana Tampereelta tullut Seija Saarinen, jonka pöydässä oli mm. tällaisia ihastuttavia pikkuisia sienijakkaroita! Supersöpöjä! 

P1420674.jpg

Lisäksi suloinen vihreä kaappi, jonka hyllyillä ihania pieniä purnukoita. Alimman rivin keskimmäinen valkokantinen sydänpurkki löytyy nykyään nukketaloni Neliapilan keittiöstä ;)

P1420675.jpg

Rakastan minikuvioisia kankaita! Voisinkin tehdä Neliapilaan huoneen, joka on vain aivan täynnä tyynyjä! ;) Tilkkukankaiden aarreaitassa, Mirja Visurin pöydässä, oli jälleen pakko päästä vierailemaan!  

Kangastaivaani.

P1420686.jpg

P1420687.jpg

Olen ostanut aiemminkin Mirjalta kankaita ja taikonutkin niistä monen monta pientä tyynyä. Suhteellisen maltillisessa määrässä kankaita kuitenkin onnistuin pysyttelemään kojulta lähtiessäni ;) Tämänmoisen tilkkupinon kanssa palauduin kotiin ensimmäisenä messupäivänä:

P1420676.jpg

Lauantai-iltana tein näistä ihanista uusista kankaista muutaman nukkekodin pussukan lisää :)

P1420677.jpg

Sunnuntaina kävin vielä pikakierroksella, ja Mirjan pöydästä tarttui mukaan vielä kolme tilkkupalaa lisää, sekä eräästä toisesta kojusta bongasin ihanan sinapinkeltaisen ja harmaan kankaan. Sinapinkeltaisesta kankaasta ajattelin tehdä itselleni uuden rahapussukan, sillä nykyiseni on jo kirjaimellisesti puhkikulunut :)

P1420728.jpg

Oman kojuni toisellapuolen pöytänaapurinani oli Hiekkakakun hilpeitä helyjä :) Varsinainen herkkukauppa tämäkin!

P1420697.jpg

Kojusta löytyi vaikka mitä mielenkiintoista; mm. kierrätyspaperitaikinasta tehtyjä silmäriipuksia! 

P1420696.jpg

P1420694.jpg

Ihania enkeli- ym. hahmoriipuksia..

P1420695.jpg

Ja tottakai Dominokeksiriipuksiakin! Kierrätyspaperitaikinasta nämäkin. Ja ihan kuin oikeita! ♥ 

P1420698.jpg

Lisäksi kojussa oli mm. nallekarkkikorviksia, korvapuustikoruja ja paljon muita herkullisuuksia. Heidän nettikauppaansa kannattaa myös käydä kurkkaamassa: www.hiekkakakku.fi

Sunnuntaina toiseen naapuripöytääni saapui Senita Lahdenperä taidokkaasti tekemiensä Barbie-vaatteiden kera. Harmikseni unohdin kuitenkin hänen kojustaan kuvan ottaa (ja monen monta muutakin mielenkiintoista pöytää jäi kuvaamatta), mutta jokatapauksessa oli suuri ilo tavata hänet ja useita muitakin uusia tuttavuuksia! :) Kankaiden ja pienen purnukan lisäksi ostin heteitä ja pieniä "kuppihelmiä", sekä Maarit Alalahden pöydästä tämän ihastuttavan raitamaton, joka pääsikin heti omalle paikalleen Neliapilan taloon :)

P1420731.jpg

Seuraavat myyjäiseni ovatkin sitten jo ensi sunnuntaina 26.3, jolloin olen mukana Raisiossa järjestettävässä Käsityöläisten PopUp -tapahtumassa. Myyjäiset järjestetään Kuninkojan vanhalla koululla osoitteessa Vuorelankatu 9. Lisäinfoa tapahtumasta löytyy mm. PopUp -päivän facebook-tapahtumasta.

Ja heiii! Nukkekodin Kissasetit, ruokakupit, kissanpedit ym. on nyt lisätty nettiputiikkiin! Käy peremmälle: www.riinatuulia.fi

Näkemisiin, kuulumisiin! 

- Riina :)