Heippa!

Viikonloppuna tuli seikkailtua täältä Turun seudulta hieman pidemmälle markkinameininkeihin, kun sekä Uudessakaupungissa, että Lohjalla järjestettiin Kevätmarkkinat. Molemmilla reissuilla oli mukana rakas äitini matkaseurana ja apurina  Kiitos hänelle vielä tätäkin kautta :)

Kumpaisetkin markkinat olivat minulle ensimmäiset laatuaan, ja kuten aiemmin olen todennut, jokaisesta tapahtumasta oppii aina jotain ja saa uusia elämyksiä ja kokemuksia, eivätkä nämäkään markkinat olleet poikkeus :)

Lauantaina Uudessakaupungissa uudet telttapainot pääsivät todenteolla testiin, sillä tuuli puhalsi hyvin napakasti koko päivän! Kuivina sentään säästyttiin, vaikka vettä ripauttelikin puolet päivästä. Tämä näkyi ikävä kyllä markkinaväen määrässä, eikä ihme! Eipä siinä ilmastossa oikein huvita kojuja kierrellä. Väkeä alkoi saapua paikalle sään hieman selkiinnyttyä iltapäivän puolella ja aurinkokin kävi pari kertaa pikavisiitillä! Jo perjantaina mulla oli tullut kurkku hieman kipeäksi ja tuon koko lauantaipäivän kärvistelin hienoisessa lihassäryssä.

Kojun pystyttelyä aamutuimaan..

foto.jpg

Markkinapäivän päätteeksi pääsin puusaunan lämpöön köllöttelemään ja vaikka saunassa säryt hälvenivät ja kehräsin tyytyväisyydestä, kylmänkolean lauantaipäivän päätteeksi mulle nousi 38:n asteen kuume. Klo. 21 olin kuitenkin jo peiton alla hörppimässä kuumaa inkivääri-hunaja"teetä" ja uni tuli nopeasti. Päätin, että sunnuntaista selvitään!

Yöllä olinkin sitten hikoillut kuumeeni pois ja aamun mittauksissa oltiin taas normaalilukemissa :) Olo oli muutenkin todella hyvä, vaikka en tietenkään voi väittää olleeni aivan täydessä terässä. Olen kuitenkin optimistinen ja kun rauhallisesti ottaa, niin hyvin sujuu. Energiatasoni oli jo kuitenkin huomattavasti korkeampi kuin lauantaina! 

Sunnuntaina Lohjalla aurinko sitten hellikin meitä oikeastaan koko päivän! Väkeä oli hirrrrmu paljon liikenteessä ja myyjiä oli todella paljon! Todella hauskat markkinat! Itse en tosin päässyt markkinoilla sen enempiä kiertelemään, mutta naapurikojusta bongasin aivan ihanan mekon, joka suorastaan huusi nimeäni ♡ :)

Käsintekemiäni korviksia, magneetteja, heijastimia, kirjanmerkkeja, kortteja ym.

P1430285.jpg

.. sekä miniatyyritarjontaa :) Handmade by RiinaTuulia.

P1430287.jpg

Tänään maanantaina olen jo suht terveiden kirjoissa, paitsi eilen Lohjan markkinoilta kotiin päin ajellessa ääneni katosi. Tämä päivä onkin mennyt suht hiljaisissa merkeissä :D Oiva päivä siis tyynyjen ompelulle!

P1430292.jpg

Nyt ehtii hyvin parannella ja rentoilla, vaikka puuhaa kyllä piisaa niin paljon kuin keksii tehdä (ja voi tuota ideavihkon listaa... se on loputon :D). Sen tosin olen tässä viime aikoina sisäistänyt, että työt eivät tekemällä lopu, joten

aion ottaa rennosti! 

Kipeäksi en nimittäin enää toista kertaa tänä keväänä rupea ja seuraavat markkinatkin siintävät jo parin viikon päässä, 5.-6.5.2017! Silloin pyöritään täällä kotinurkilla Turussa, jonka kevääseen heräilevässä jokirannassa järjestetään Maalaismarkkinat! Äänikin ehtii hyvin palautua siihen mennessä ;) Tervetuloa moikkaamaan!

https://www.markkina.net/turku/

♡: lla Riina

Ps. Huhtikuun arvonta on käynnissä vielä viikon verran, joten hyvin ehtii vielä osallistumaan! Osallistumaan pääset TÄSTÄ