Tässä kuussa pläjähtää käyntiin TUPLA-ARVONTA! 😍

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! Kiitos kaikille osallistuneille!

Vaikka facebook-sivuilla ei ihan vielä tuo tuhat tykkäystä tullut täyteen, niin tehdään niin, että arvotaan tuo kissasetti sitten kun tulee! ;)

Tämän kuun palkinnon, eli Keittiösetin voitti arpanumerolla 365 Sirpa Virta! Onneksi olkoon! :)

1. Elokuun kk-arvonnan palkintona tarvikesetti nukkekodin keittiöön! Setti sis. pannunalusen, leikkuulaudan, 2 x veitsi, sekä Coffee -purnukan <3(mittasuhde 1:16/1:18). Handmade by T.mi Riina Tuulia.

2. Tämän lisäksi laitetaan vielä jakoon iiiihana harmaasävyinen Kissasetti (sis.kiipeilypuun, hiekkalaatikon, ruokakupin, pedin, sekä lelut, arvo 20€). Handmade by T.mi Riina Tuulia. 
HUOM! Palkinto arvotaan elokuun viimeisenä päivänä vain MIKÄLI silloin Miniatyyrimaailmani facebook -sivulla on tullut täyteen 1000 tykkääjää! <3 Paljoa ei enää puutu, joten nyt kaikki tykkäilemään ahkerasti, niin saadaan kissasettikin uuteen kotiin! <3 

ELOKUUUUU.jpg

Arvontaan osallistuminen: TYKKÄÄ tästä kuvasta (facebookissa) TAI täällä blogissa osallistut kommentoimalla tähän postaukseen, että olet mukana tämän kuun arvonnassa + sähköpostiosoitteesi (jotta saan tarvittaessa yhteyden sinuun). Yhdellä kommentilla olet automaattisesti mukana molemmissa arvonnoissa :)

Onnea arvontaan!

Osallistumalla Riina Tuulian Miniatyyrimaailman kuukausiarvontoihin sinulla on mahdollisuus voittaa ihania käsintehtyjä nukkekodin sisustustuotteita ja -tarvikkeita vaikka joka kuukausi! 

Arvonta käynnistyy aina kuukauden ensimmäisenä maanantaina klo.15 ja päättyy kuukauden viimeinen päivä klo. 21.

Arvonnan voittaja julkistetaan arvonnasta seuraavana päivänä Miniatyyrimaailman facebook -sivulla, sekä täällä blogissani. Olen voittajaan yhteydessä myös henkilökohtaisella viestillä tai sähköpostitse (mikäli osallistut arvontaan blogini kautta). Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon (7pv) kuluessa arvonnasta, palkinto arvotaan osallistuneiden kesken uudelleen

 


^_^f FGSG