Tervehdys!

Tein tuossa muutaman nukkekodin koristemajakan, ja niistäpä liikenee yksi oikein mainiosti syyskuun arpajaispalkinnoksi! :) Majakan korkeus n. 3cm. Handmade by Riina Tuulia. Värivaihtoehtoina sininen tai punainen. Kumpi on sinun suosikkisi? 

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! Kiitos kaikille osallistuneille <3 

Tämänkertainen onnellinen voittajamme arpanumerolla 485 on Reija Lindgren! Onneksi olkoon! 🌷🌼 ^_^ 

SYYSKUU.jpg

Arvontaan osallistuminen: TYKKÄÄ tästä kuvasta (facebookissa) TAI täällä blogissa osallistut kommentoimalla tähän postaukseen, että olet mukana tämän kuun arvonnassa + sähköpostiosoitteesi (jotta saan tarvittaessa yhteyden sinuun). 

Onnea arvontaan!

Osallistumalla Riina Tuulian Miniatyyrimaailman kuukausiarvontoihin sinulla on mahdollisuus voittaa ihania käsintehtyjä nukkekodin sisustustuotteita ja -tarvikkeita vaikka joka kuukausi! 

Arvonta käynnistyy aina kuukauden ensimmäisenä maanantaina klo.15 ja päättyy kuukauden viimeinen päivä klo. 21.

Arvonnan voittaja julkistetaan arvonnasta seuraavana päivänä Miniatyyrimaailman facebook -sivulla, sekä täällä blogissani. Olen voittajaan yhteydessä myös henkilökohtaisella viestillä tai sähköpostitse (mikäli osallistut arvontaan blogini kautta). Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon (7pv) kuluessa arvonnasta, palkinto arvotaan osallistuneiden kesken uudelleen