Heippa!

Se on tämän vuoden viimeisen kuukausiarvonnan aika! 

Tässä kuussa arvotaan Miniatyyrimaailman Seinäkalenteri vuodelle 2018, sekä nukkekotiin valko-lilat kynttilät ja tulitikkuaski! 💫 
Kierresidotussa kalenterissa kuvia käsityönä tekemistäni nukkekodin miniatyyreistä. Mitat (avattuna) 21,5 x 33 cm. Kalenteriin on merkitty suomalaiset merkki- ja juhlapäivät. Ruudukossa tilaa myös omille merkinnöille.

HUOM! Joulukuun arvonta on poikkeuksellisesti käynnissä pe 22.12.2017 klo.21 asti (jotta palkinto ehtii voittajalle ennen vuoden vaihdetta perille 🎉)

 

 

MiniatyyrimaailmaSein%C3%A4kalenteri.jpg

Arvontaan osallistuminen: TYKKÄÄ tästä kuvasta (facebookissa) TAI täällä blogissa osallistut kommentoimalla tähän postaukseen, että olet mukana tämän kuun arvonnassa + sähköpostiosoitteesi (jotta saan tarvittaessa yhteyden sinuun). 

Onnea arvontaan!

Osallistumalla Riina Tuulian Miniatyyrimaailman kuukausiarvontoihin sinulla on mahdollisuus voittaa ihania käsintehtyjä nukkekodin sisustustuotteita ja -tarvikkeita vaikka joka kuukausi! 

Arvonta käynnistyy aina kuukauden ensimmäisenä maanantaina klo.15 ja päättyy kuukauden viimeinen päivä klo. 21.

Arvonnan voittaja julkistetaan arvonnasta seuraavana päivänä Miniatyyrimaailman facebook -sivulla, sekä täällä blogissani. Olen voittajaan yhteydessä myös henkilökohtaisella viestillä tai sähköpostitse (mikäli osallistut arvontaan blogini kautta). Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon (7pv) kuluessa arvonnasta, palkinto arvotaan osallistuneiden kesken uudelleen