Aloitin Neljän Tuulen Talon rakennuksen ylimmästä, eli neljännestä kerroksesta. Täällä asuva pariskunta matkailee työnsä puolesta paljon, ja viettävät täällä aikaansa vain harvoin. Värimaailma on musta-valkoinen, tavaraa vähän, mutta sitäkin laadukkaampaa, on mustaa nahkaa jne. Itse en ole tyyliltäni yhtään tällainen, mutta siksi näillä erilaisilla tyyleillä onkin aivan superkiva kikkailla ja kaikenlaista kokeilla! :) 

Keittiö. Nyt on allas ja hana paikoillaan ja pieni pala San Franciscoa seinässä.

P1260977-normal.jpg

Keittiönkalusteet kaikkiin tämän talon asuntoihin löysin parivuotta sitten Citymarkertin poistomyynnistä 5,00€ kpl, eli melkein ilmaiseksi! Keittiön kaakelit vaihdoin mustavalkoiseksi kuviokartongin avulla.

Seinälle löytyi kolme kivaa kaupunkiaiheista taulua, joissa pariskunta on tietenkin reissannut monta kertaa työnsä puolesta. Taulut on mainoskuvia ja San Franciscon siltakuva netistä tulostettu. Lampun tein rautalangasta ja kolmesta kynttilän metallijalasta, lopuksi maalasin koko komeuden mustaksi.

Oon tuon pöydän kanssa "tuskaillut" monesti, kun en millään saanut visiota millainen sen pitäisi olla ja oli tullut kokeiltuakin muutamaa vaihtoehtoa. Eräs päivä se sitten valmistui kuin vahingossa! Kyllä sitä inspistä vaan kannattaa aina vähän odotella, jos ei heti lähe! ;) Kaitaliina on maton tavoin leikattu punotusta pöytätabletista. Lehden kannen oon tulostanu netistä.
 
 
Keittiön pöytä on tehty korurasian pohjasta, jonka päällystin mustalla kartongilla, jalat on mehupillin vartta. Jakkara on pyöreä vaahtomuovinpala, jonka reunustin kontaktimuovilla ja tein jalat alumiinilangasta. Tuolit tein muoviaihioiden päälle, pehmustin ja päällystin nahkajäljitelmällä. Jalat alumiinilankaa. Käärmeennahkakuvioiset tyynyt tein myös itse. Grrr :)

P1250514-normal.jpg          P1250511-normal.jpg

 

Ylimmän kerroksen keittiön matto on leikattu muovipinnoitetusta, punotusta pöytätabletista.
Päistä irrotin muutaman rivin lankoja, jotta sain nätit päät mattoon. Idea tuli töissä, kun käsiini osui pari paritonta tablettia ja sillo välähti! Ja onpa kyllä kätevää!
:) Lattia on kontaktimuovista.

P1250501-normal.jpg

Kylpyhuone. Tapetit (Tilda) ja kaakelit (lasimosaiikkia) ovat jo olleet kiinnitettyinä pidempään ja allaslaatikosto maalattuna, pienen tauon jälkeen sitten taas rakennushommiin!

Rakensin kaapin pahvista ja kontaktimuovista. Kahva on rautalangasta. Allastaso+laatikot on kirppislöytö. Irroitin sen vanhasta taustalevystään ja maalasin valkoiseksi. Nupit tein metallihelmistä. Lattia on vahakangaspala. Peili on puuterirasiasta. Jakkaran tein pienestä rasianpehmusteesta ja alumiinilangasta. Pyyhe ja matto on leikattu vanhasta pyyhkeestä. Pyyhekoukun askartelin rautalangasta ja metallihelmestä. Lampun kattokiinnike on farkkujen napin tausta ja lasikupu vanhan saippuapullon korkki.

Suihkuverhotanko oli hauska, mutta melkosen haastava rakennuskohde >:) Renkuloiden kiinnitys vielä meni suht iisisti, mutta tangon ja ketjun kiinnitys saattoi vaatia muutaman(kymmentä) ärräpäätä ;D Mutta hyvä siitä tuli! Suihkuverho siis liikkuu tangossa oikeastikin! :) Renkaat on korunosia ja tanko alumiinilankaa.
Tulitikku kuvan alareunassa antaa vähän suuntaa mittasuhteista.

Vessanpytty on ostettu valmiina, samoin allastaso. Maalasin ne valkoiseksi.

P1250585-normal.jpg         P1260962-normal.jpg

 

      Vessassakin on tietysti muistoja matkoilta.. Vessapaperitelineestä roikkuu oikeaa paperia.

       P1260971-normal.jpg

Makuuhuoneesta oli heti ensimmäisenä visio, että sinne tulee suurensuuri maisema-aiheinen taulu. Oikeastaan se taisi määrittää aikapitkälti sen, keitä tähän huoneistoon ylipäätään muuttaa ja minkälainen sisustus on :) Taulu on postikortti. Tapeteissa on harmaanruskea sävy, sängynpäätyseinä on yksiväristä kartonkia ja kaksi muuta seinää Tildan kuviopaperia. Listat coctailtikkuja. Lampun tein napin taustapuolikkaasta, johdon rautalangasta ja lampun kuvun korviksen taustametallista sekä hajuvesipullon korkista. Kupu kylläkin on kertaalleen jo tullut alas katosta, se painaa aika paljon :D Mietin siihen jo toistakin lamppuvaihtoehtoa, mutta sinnikkäästi liimasin kuvun uudestaan (ja paremmin!) paikalleen, nyt sen on huoneessa vielä tuen varassa kuivumassa.. Saas nähdä miten tälläkertaa käy ;)

Vaatekaapit tein ohuesta pahvista ja puurimoista, jotka maalasin mustaksi ja vetiminä on maalatut haaraniitin päät.

Makuuhuonenäkymiä.

P1280489-normal.jpg