Heippa!

Torstaipäivä suhahteli Neliapilan talon ylimpiä kerroksia sisustellessa. Tällä kertaa keskityin pääosin lastenhuoneen sisustuspuuhiin, mutta tulipa siinä ohessa laiteltua vähän olohuonetta ja vanhempien makuuhuonettakin. Mutta niistä lisää myöhemmin! Nyt päivän varsinaiseen aiheeseen, eli Neliapilan talon lastenhuoneeseen :)

P1360587.jpg

P1360575.jpg

Pinkin kattolampun tein kuultopaperista, jonka päälle liimasin kaksipuolisen teipin avulla kankaan, jonka viimeistelin pitsireunuksella. Lampun yläosassa on kartonkikiekko tukena, ja sen läpi pujotin lampun+johdon, joten lamppu on nyt ihan oikeasti toimiva :) Huoneen hyllykkö, vaatekaappi ja askartelupöytä ovat vanhat (uudelleen tuunaamani) nukkekodin kalusteet lapsuudenleikeistäni. Jakkarat tein minileimasimien "korkeista", joihin liimasin jaloiksi putkihelmet ja maalasin ne vielä sopivaisiin sävyihin.

P1360576.jpg

P1360579.jpg

Huoneen kattoon kiinnitin äidiltäni lahjaksi saaman Lundbyn keinun. Messuilta löytökorista bongaamani pikkuapina pääsi heti testaamaan uuden "ajopelin" :) Tämäkään valmis kaluste ei säästynyt muodonmuutoskäsittelyltäni :D Ensimmäiseksi kyytiä sai puinen teline, jossa keinu alkuperäisesti riippui. Sen jälkeen poistin turhan isot puiset pallukkakoristukset käsinojien päältä ja lopuksi vaihdoin vielä narutkin hieman ohuempiin. Säilytin kuitenkin keinun alkuperäisen vaaleankeltaisen värin, se sopii huoneeseen erinomaisesti. Viimeistelin keinun istuimen liimaamalla siihen samansävyistä kangasta. Kankaaseen tein vielä raidat valkoisella maalitussilla. Perfect! ;)

P1350502.jpg

P1350553.jpg

Vaatekaapin päällä möllöttelevä norsu on pyyhekumi. Vierellään ensimmäisen valmistamani kokeiluerän herätyskello. Säilytyslaatikon taittelin kartongista.

Hulahula -vanteen tuunasin pienestä harmaasta muovirannerenkaasta.

P1360652.jpg

P1360525.jpg

Askartelupöydällä on liitutaiteilu jo täydessä vauhdissa!

P1360636.jpg

P1360542.jpg

Ja tottakai, lempparipelini Kimble piti myös ehdottomasti askarrella minimuotoon :) Tässä Kimblen NallePuh -versio.

Mukavaa viikonloppua <3