Tervehdys täältä metsämaisemista mustikoiden keskeltä!

P1380622.jpg

Olemme saaneet mieheni kanssa nautiskella jo kolmatta viikkoa maalaismaisemista, sillä vanhempieni ollessa reissun päällä tulimme tänne pitämään heidän torpastaan huolta. Ja mikäs tässä ollessa, metsän sylissä ♥ Käväisin eilen keräämässä ensimmäisen satsin mustikoita ja siitä inspiroituneena piti, tottakai, tehdä asiaan kuuluvat pelit ja vehkeet myös minikoossa :) Itse tosin tykkään poimia mustikat paremmin ilman poimuria, mutta olihan sekin nyt testattava! ;) Saattaa olla, että näitä settejä muutama tuonne Rymättylän Jaakonmarkkinoille ilmaantuu myyntiin myös. Marjoja ainakin riittää!

P1380632.jpg

Korin ja poimurin tein ekopaperista, liekö tuo ehkä hivenen paksumpaa kuin tavallinen kopiopaperi. Olen tehnyt kerran aiemmin tällaisen punotun korin, siitä aikaa jo sen verran, että nyt oli muistin virkistys paikallaan! Ja hyvin tuo luonnistui, tälläkertaa oivalsin laittaa liimaa pikku tipan sinne tänne suikaleita pujotellessani, jotta kori pysyi jo alkumetreillä paremmin kasassa :) Kahvan letitin 0,45mm paperilangasta. Liimojen kuivuttua töpsöttelin harmaanruskeaa maalia korin pintaan.

Mustikat (ainakin muutamat niistä) ovat mittasuhteiltaan ehkä hivenen vinksin vonksin, mutta eipä haittaile minua moinen. Mustikat ovat pikkuruisia muovipalleroita (en nyt millään ilveellä saa mieleeni mikä niiden oikea nimike on..), jotka pyörittelin leivinpaperin sisällä sinisessä askartelumaalissa. Punottuani korin, kippasin mustikat sisään ja kiinnitin kahvan sen jälkeen.

Poimurin osien kuivuttua värittelin sen kauttaaltaan hopealla maalitussilla. Värin kuivuttua poimurin "terien" leikkuuseen käytin teräväkärkisiä kynsisaksia ja ne olivatkin siihen tarkoitukseen aivan omiaan!

P1380629.jpg

Ps. Muistathan käydä osallistumassa HEINÄKUUN ARVONTAAN ♡ Voit voittaa suloiset varvastossut nukkekotisi kenkähyllyyn! :) Siellä on vaihtoehtona mustaa, beigen sävyä ja pinkkiä! Käy kurkkaamassa :)

♥: Riina