Heipat!

Voi veljet! Kaikenlaista sitä onpi täällä meneillään ;) Tuntuu oikein vaan hyvältä! Vauhdin hetkellinen hiljentäminen toi todentotta tuloksensa, lepo-hääräily -balanssi löytyi kuin itsestään (kunhan ensin kävin riittävän "pohjilla" toteamassa, että ei näin! :D) Jokatapauksessa ihottuma on jo lähes kokonaan kadonnut, uusi vuosi saapunut ja visiot hohtelevat kristallin kirkkaina <3 Kuten jo aiemmin tuossa tänne blogiini kirjoittelinkin, muutoksen tuulet puhaltelevat työjutuissa hyvin voimakkaina, kuitenkin silti ihanan lempeinä ja rauhallisin mielin voin vain lillua tässä mukana (koska luottamukseni elämään ja tähän mahtavaan kokonaisuuteen on 100%). Olen tästä kaikesta aivan superhyper innoissani! Aivan vielä en paljasta mitä tuleman pitää, mutta kun aika on, jaan tuon ilon kanssanne aivan takuuvarmasti! <3

Nyt käydään kesämökin kimppuun ja käydään kurkkimassa mitäs kaikkea siellä viimeaikoina olen saanut aikaiseksi :)
 

Ihanan puusaunan valmistumista odotellessa näpertelin jo hyvissäajoin valmiiksi kehoa hellivät ainekset peseytymiseen: Flow:n Terva & Eukalyptus -saippuaa sekä Frantsilan Hellä -shampoota <3

P1340586.jpg

Ja mökkieväitä kokkaillaan seuraavaksi näistä keitto-oppaista ammentaen :) Tein miniatyyriversiot Elina Innasen Vegaanin keittiössä sekä Viiden tähden vegaani -kirjoista, sekä myös kolmannesta (hieman vanhemmasta) kasviskeittokirjasesta. Nam ja maiskis! Suosittelen myös käymään vierailulla (ja bongailemassa ihania reseptejä!) Elinan herkullisessa Chocochili -blogissa!

P1340583.jpg

P1340596.jpg

Ja sitten jatkuu mökkikierroksemme...

P1340519.jpg

Matto on viime kesäinen testiversio kokeillessani leimasintekniikkaa kankaalle. Verus Amor! <3 Tosirakkautta tämä nukkekotihörhöily kyllä todella onkin! <3

P1340511.jpg

Makuuhuoneen yöpöydille tein puuhelmistä kynttilänjalat, jotka kuvioin valkoisella maalikynällä. Kynttilät syntyivät jälleen vanupuikon varsia hyödyntäen.

P1340566.jpg

Mökillä voi keskittyä hiljentymiseen ja rauhoittumiseen kunnolla, ja mikäpä olisi mainiompi tapa siihen kuin kirjat! Tässä sängyn päällä lukuhetkiä odottelee oman esikoisrunokirjani miniatyyriversio :) Tyynyt ja päiväpeiton ompelin viime kesänä.

P1340576.jpg

Kesämökin makkariin mahtui kuin mahtuikin tämä suhteellisen massiivinen puinen kaappi, jonka rakensin vain kokeilumielessä sen enempää miettimättä minne kaappi lopulta päätyy. Tänne mökkiin se vain tuntuu kuuluvan ja juuri sopiva paikkakin löytyi, joten siinä möllöttää :) Kaapin rakennusmateriaalina käytin pahvia ja balsaa.

P1340560.jpg

P1340600.jpg

Makuuhuoneen ja tuvan välisen oviaukon viereltä löytyi paikka peilille.

P1340601.jpg

P1340597.jpg

Saunaan pääsyä odotellessa.. Viltit pursuilevat puisesta arkusta :) Arkun olen ostanut messuilta alelaarista. Maalasin sen kanteen koristeeksi pieniä kukkia.

P1340605.jpg

Ja tässä vielä mökin makuuhuone tällä hetkellä :) Ihana vaalean lila matto on siskoni virkkaama. Huoneeseen on vielä suunnitelmissa tehdä lisää säilytystilaa, pieni kaappi peilin alle, seinälle hyllyjä tms. Saapi nähdä mitä syntyy :)

Kaunista viikkoa Sinulle! <3

Rakkaudella, Riina