Moikka!

Kevät saapuu ja sen kyllä huomaa! Paitsi ihanasti kokoajan vain enemmän lämmittävästä auringosta, myös siitä, että mulla on selkeesti kasvava innostus kokeilla rakentaa nukkekodin viherkasveja! :D Viime keväänä sain kummitädiltäni synttärilahjaksi amppelitomaatin ja niitä riitti evääksi pitkälle syksyyn! Siitä jäi varmasti jokin ajatus alitajuntaani pyörimään, sillä nyt jokin aikaa sitten eräänä aamuna herätessäni olin intoa täynnä tehdä sellainen miniatyyrikokoisena!

P1420788.jpg

Kasvin runkona käytin askarteluliikkeestä ostamiani kuivattuja ohuita, koukeroisia askarteluoksia. Liimasin varret korkkiin, joka toimittaa ruukun virkaa :) Maalasin ruukun akryylimaalilla ruskeaksi. Tomaatit pyörittelin cernit-massasta. Niitä olisi voinut tehdä hiukan isomman määrän, mutta nyt tälläerää mennään näillä :) Lehdet leikkasin kuvioleikkurilla silkkipaperista. Viimeistelin lehdet vielä maalaamalla niitä erisävyisellä vihreällä, jotta lehtiin tulisi hieman enemmän eloa. Amppelin narut letitin ohuenohuesta paperinarusta. En tehnyt siitä sen monimutkaisempaa, vaan liimasin vain nauhat kiinni ruukkuun. Ruukulle olisi tietysti voinut vaikka virkata pienen korin, ehkäpä kokeilen tehdä sellaisenkin vielä tässä jokin hetki! :)

P1420790.jpg

P1420793.jpg

Maaliskuun Arvonta on käynnissä! Mikäli tarvitset nukkekotisi keittiöön veitsisettiä, juustohöylää, leikkuulautaa ja sämpylöitä, niin käy osallistumassa TÄSTÄ LINKISTÄ. Arvontaan voi osallistua myös facebookissa.

Lähdenpä muuten ensikuun puolella seikkailemaan hiukan kauemmaksi täältä Turun seudulta, nimittäin huhtikuun loppupuolella olen mukana mm. Uudenkaupungin ja Lohjan kevätmarkkinoilla! Päivitän tapahtumat sivuilleni heti, kun ne varmistuvat. T:mi Riina Tuulian menot ja meiningit löydät TAPAHTUMAKALENTERISTA.