Heipä hei! :)

Voi hitsinpimpurat, viime tarinatuokiosta on iiiihan liian kauan! Joka päivä tämä on mielessä, joskin hetken aikaa taas viettänyt useampia päiviä (=liikaa!) pois täältä taiteilu- ja luovuusnurkkaukseni luota (tuon päivätyöni vuoksi), joten nyt on todellakin aika korjata asia!

Ja niin ne asiat vaan järjestyvät, ihan itsellään, nimittäin kun viimeaikoina olen tuskastellut luovuusajan puutteesta, nyt sitä aikaa sitten järjestyi kurkkukivun ja lievän kuumeen muodossa. Eilen oli aika voimaton olo, mutta tänään jo parempi, enkä oikein tiedä tähän hetkeen mitään parempaa parantelutyyliä kuin se mitä juuri toteutan:

1. Aurinko paistaa suoraan työhuoneeseeni <3

2. Hörpin kuumaa äidin tekemää mustaherukkamehua <3

3. Teen yhtä rakkaimmista asioista ja intohimoistani; kirjoitan <3

Parantelupäivän tuotoksia; säilytyslaatikot.

P1310454.jpg


On varmaan parempi, että teen tehokkaan tiivistelmän siitä mitä olen satunnaisina pieninä hetkinä saanut minitaloissani aikaan, sekä paljastan parikin seuraavaa lähitulevaisuuden projektiani, joista olen kovasti innoissani!

Eilen pidin kahvi- ja teekekkerit perheenjäsenilleni, sillä syntymäpäiväni on huomenna! :) Sain tädiltäni lahjaksi muutaman aivan upean miniminijutun ja haluan ehdottomasti kuvauttaa ne teillekin (avasin siis lahjat heti ne saatuani, enkä odottanut huomiseen.. Tämä tapahtui tosin tätini painostuksesta, hän oli lahjoista vähintään yhtä innoissaan kuin minä! ;D)

Lahjatavarat on ostettu Turun Puutarhamessuilta (Miniland). Niilläkin messuilla oli ollut oma miniatyyriosastonsa!


Kynttilänjalat. Ovat sen verran painavat, että oikein jotain metalliseosta ovat.

P1310447.jpg

Aitopuinen sikarilaatikko.

P1310449.jpg

Savikannu (metallirunkoinen, painaa hulluna!)

P1310451.jpg

Sellaisia ihanuuksia kuoriutui synttäripaketista! <3 Kiitos vielä kerran! :) Mun mielestä on IHANAA kun saan nykyään aina joulu- ja synttärilahjaksi tooosi pieniä paketteja! Näiden säilömiseen kun ei tilaa tarvitse ja tulevat hetimiten käyttöön kun torppaa valmistuu :)

Siitähän sitten pääsemmekin seuraavaan aiheeseen, nimittäin seuraaviin projekteihini!

Ensinnäkin aivan mahtavaa; sain tilaustyömaakseni kaksikerroksisen Lundbyn talon. Tapettien puolesta näyttäsi olevan 80-luvun lopulta. Tehtäväni on laittaa pinnat kokonaan uusiksi (lattiat ja seinät) ja koska talo on tulossa remontin jälkeen lasten leikittäväksi, niin värimaailmankin kanssa saa leikkiä oikein urakalla! :) Tässä alla ohimennen esittelyssä eräs tilaustyöni; mobile. Tähtiä täynnä :) Taidan tehdä tällaisen vielä itsellenikin.

P1310395.jpg

Toinen näppejäni poltteleva projektini on Kesämökki. Mökillä on runsaasti tunnearvoa, sillä edesmennyt pappani on rakentanut sen ja tätini on aikoinaan leikkinyt sillä<3 Kovin kärsinyt on tämä tapaus ja on ihanaa päästä laittamaan se arvoiseensa kuntoon! Melkein kaikki kalusteetkin sinne on jo valikoitunut, kuten myös pintamateriaalit, joten tätä on oikein ilo päästä toteuttamaan! Mökillä on kokoa 46 x 25 ja ihan kiitettävästi menee tuohon 1:18 osastoon.

Tässä kuvia mökistä tämänhetkisessä (alkuperäis)mallissaan.

P1310344.jpg


Makuuhuone.

P1310343.jpg


Tupa.

P1310342.jpg


Neliapilan eteisessä oon kanssa puuhastanut lisää säilytystilaa ja sinne syntyi tällainen laatikosto ja taso, jonka päälle on tarkoitus tehdä takeille ym. naulakko ja vaatetanko.

Laatikoston jalkojen tekoa.. Pätkityt puurimat joiden päissä reiänvahvikkeet.

P1310375.jpg

Laatikosto paikoillaan.

Vedin sähköt eteiseen välitilan kautta seinän läpi, eli tuonne nurkkaukseen tulee jonkinmoinen lamppu :)

P1310416.jpg

Näkymiä eteisestä välitilaan.

P1310417.jpg


Hip hei ja siinäpä kaikki tälläerää! Aurinko laskee ja toinen kupponen mustaherukkamehua hupenee hyvää tahtia! Tuntuu, että viimeisetkin kuumeenrippeet haihtuvat tämän blogittelun myötä :) Voi hyvin! Ja tee sitä mitä rakastat!

Mineilemisiin!

Lämmöllä; Riina

P1310460.jpg