Heipä hei! :)

Voi hitsinpimpurat, viime tarinatuokiosta on iiiihan liian kauan! Joka päivä tämä on mielessä, joskin hetken aikaa taas viettänyt useampia päiviä (=liikaa!) pois täältä taiteilu- ja luovuusnurkkaukseni luota (tuon päivätyöni vuoksi), joten nyt on todellakin aika korjata asia!

Ja niin ne asiat vaan järjestyvät, ihan itsellään, nimittäin kun viimeaikoina olen tuskastellut luovuusajan puutteesta, nyt sitä aikaa sitten järjestyi kurkkukivun ja lievän kuumeen muodossa. Eilen oli aika voimaton olo, mutta tänään jo parempi, enkä oikein tiedä tähän hetkeen mitään parempaa parantelutyyliä kuin se mitä juuri toteutan:

1. Aurinko paistaa suoraan työhuoneeseeni <3

2. Hörpin kuumaa äidin tekemää mustaherukkamehua <3

3. Teen rakkaita juttuja; nukkisminejä, sekä kirjoitan tätä <3

Parantelupäivän tuotoksia; säilytyslaatikot.

P1310454.jpg


Lisäksi Neliapilan eteiseen oon puuhastanut lisää säilytystilaa ja sinne syntyi tällainen laatikosto ja taso, jonka päälle on tarkoitus tehdä takeille ym. naulakko ja vaatetanko.

Laatikoston jalkojen tekoa.. Pätkityt puurimat joiden päissä reiänvahvikkeet.

P1310375.jpg

Laatikosto paikoillaan.

Vedin sähköt eteiseen välitilan kautta seinän läpi, eli tuonne nurkkaukseen tulee jonkinmoinen lamppu :)

P1310416.jpg

Näkymiä eteisestä välitilaan.

P1310417.jpg


Hip hei ja siinäpä kaikki tällä erää! Aurinko laskee ja toinen kupponen mustaherukkamehua hupenee hyvää tahtia! Tuntuu, että viimeisetkin kuumeenrippeet haihtuvat tämän blogittelun myötä :) Voi hyvin! Ja tee sitä mitä rakastat!

Mineilemisiin!

Lämmöllä; Riina

P1310460.jpg