Moikkamoi! 

Nyt on taas parinkymmenen heppan lauma koossa valmiina tämän viikon sunnuntaina järjestettäville Naantalin Tuhkamarkkinoille :) 

Keppiheppojen tekovaiheista voit käydä lukemassa lisää aiemmasta postauksestani TÄÄLTÄ. Tälläkertaa tein keppihepat aikapitkälti samalla systeemillä, nyt vain hieman vahingoista viisastuneena - lähinnä työvaihejärjestyksen osalta tein helpottavia muutoksia. Tein myös heppojen päistä hieman kapeampia, joka osaltaan helpotti huovan kiinnitystä. Ah, tykkään niin kovasti tästä kehityksestä, joka tekemisen - ja loputtoman kokeilemisen - kautta tapahtuu 

Ja tottahan toki osa keppihepoista kirmailee myös nettikauppaan ihan tässä parin päivän sisällä. Uusimpana tulokkaana esittelyssä tässä valkoinen keppiheppa Snow White 

P1420449.jpg

Alhaalta ylöspäin: Brownie, Blackie, Silver Star ja Snow White :) Kuka heistä on sinun suosikkisi?

P1420451.jpg

Ps. Helmikuun arvonta päättyy huomenna, joten jos et ole vielä mukana, niin kipin kapin osallistumaan! Palkintona iiiihana nukkekodin hammaspesusetti sekä tops-puikkoja! :)

Voit osallistua arvontaan TÄSTÄ tai FACEBOOKISSA!

Naantalin Tuhkamarkkinoista löytyy myös facebook-tapahtuma, josta voit käydä lukaisemassa lisää: https://www.facebook.com/events/355003028214513/)