Moikkamoi! :) 

Eilen rakentelin ja lisäilin Neljän Tuulen Talon asuntoihin pieniä yksityiskohtia. Sen lisäksi oli hyvä draivi päällä kirjojen rakentelun suhteen ja niitä sainkin tehtyä jo ihan hyvän kasan! Sen verran ison määrän kansia tulostelin, jotta saattaapi niitä aikamoinen rivistö olla vielä tulossa! :D Mutta kyllä kirjoille aina tilaa piisaa! Kirjojen tekeminen on itseasiassa ihan hauskaa puuhaa, sarjassamme "kun aloittaa ei malttais millään lopettaa" ! :)

 Taiteilijan hyllyntäydennystä tärpätin ja fixatiivin muodossa.

P1300445.jpg

P1300457.jpg

Taiteilijan kotiin tein myös viherkasvin, joku kumiviikunan sukulainen olkoon hän ;) Ruukun suojakorin tein muovipunotusta pöytätabletista. Ruukku on kartongista ja sinne sirottelin sitten kasvualustaksi ihan oikeaa multaa :)

P1300459.jpg      P1300460.jpg

Anopinkieli löysi paikkansa hippimiehen kodista. Ruukku on oikea minisaviruukku, aluslautasena toimii nappi. Kasvin tein joskus muutaman vuotta sitten maalarinteipistä ja rautalangasta ja sitten maalasin lehdet. Tuunailin kasvia nyt vielä hieman ja tein siitä hieman tuuheamman.

P1300465.jpg

Näkymät 1.kerroksen makuuhuoneesta käytävään. Oviverhon tein pätkitystä muovihelminauhasta. Siitä tuli tosi kiva! Toteutuskaan ei ollut kovin hankala. Liimasin helminauhan pätkät maalattuun puurimaan ja kiinnityksen yhteydessä liimailin nauhoja sieltä täältä kiinni toisiinsa, että pysyvät paremmin muodossaan :) Kylppäriin pääsee ovesta vasemmalle. Tein siihen perinteisen oven tilalle verhon suojaksi. Juuttimatto on punotusta pöytätabletista leikattu palanen.

P1300469.jpg

Ja vielä avokeittiöstä päin näkymät käytävään ja makuuhuoneen ovelle.

P1300471.jpg


Ja sitten vielä kirjakasakuvia :)

Tein yksittäisten kirjojen lisäksi myös muutaman kirjarivistön (kuvassa ylimpänä) Valmiita printtejä näihin ja kirjan kansiin löytyy netistä. Kirjojen rakennusarvikkeet: sakset, liimaa, puhelinluettelo. Puh.luettelon selkämyksestä saa oikein kätevästi askarreltua kirjan sivut! Tässä sunnuntai-illan aikaansaannoksiani :)

P1300452.jpg

Kirjan kansia odottelemassa "täytettä"... projekti siis jatkukoon! ;)

P1300455.jpg


Mineilemisiin! <3

-Riina