Moikka! :)

Siintääpä unelmissani (ja järjestyköön!) aika, jolloin blogini päivittämisestä tulee luonteva osa joka viikkoista toimintaani. On tässä bloggailua, kirjoittamista ollutkin jo ikävä! Vaan onhan turha hötkyillä, asiat järjestyköön, ja niin tämäkin asia. Onhan tässä pitkin alkuvuotta puuhailtu ja laitettu alkuun paljon uutta! Vaikka toisinaan tuppaan olemaan hieman kärsimätön ja tuntuu, etten ole saanut -mukamas- mitään aikaiseksi, näin jälkitarkastelulla voin todeta, että onhan tässä aikamoista kyytiä edetty ja asioita saatettu ainakin alkuun :) Ja mitäpä muuta tämä kaikki on, kuin oivaa oppia:

Be patient. And have fun!

Nimittäin tuossa viime viikolla avasin oman Miniatyyrimaailman nettiputiikkini. <3 Kun miniatyyrituotteita alkoi syntyä omienkin tarpeiden yli, näin putiikin avaamisessa ehdottomasti ainakin kokeilemisen arvoisen vaihtoehdon! Muutaman kuukauden valmistelujen jälkeen oli aika avata ovet ja katsoa mitä tapahtuu :) Putiikistani löytyy jatkuvasti kasvava ja vaihtuva valikoima erilaisia käsintekemiäni nukkekodin tarvikkeita tyynyistä unisieppareihin, porrasjakkaroista sisustustauluihin ja kelloihin ym. 

Tässä vielä osoite tuonne kauppaani. Käyhän kurkkailemassa miltä siellä näyttää. Toivon, että mukaasi tarttuu ainakin iloa ja inspiraatiota putiikissani vieraillessasi <3

www.riinatuulia.fi

P1340629.jpg

P1350461.jpg

Kuva: © Riina Tuulia

P1360356.jpg

Kuva: © Riina Tuulia

KIIPEILY.jpg

Kuva: © Riina Tuulia